2777
2789
عنوان

شوهرم جواب نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 56 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه از ساعت 8تاحالا نمیخوابه باید فردا بار تحویل بده 

شاید گوشیش شارژش رفته،،، باورت میشه ی بار گوشی من خاموش بود بعد مامانم ک زنگ میزد پیشش بوق میزد؟ گاهی خطا حرابن

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
خوندم☹️☹️☹️

خیلی بخون  

براي جور شدن جهيزيه ام صلوات بفرستين😔 خیلی شغل عوض کردم و هیچ فروشی نداشتم🙏🏻 ممنون میشم از هنرم حمایت کنید .پیج روبیکام Artzarigoli.پیج اینستام Artzarigoli🦋💙 کارهای هنری من 🦋💙. عزیزان خرید ندارین حداقل با لایک و اشتراک گذاری ازم حمایت کنید خواهش میکنم🎈⚘ این کار وقت شما رو نمیگیره ولی تو این اوضاع اقتصادی خیلی به من کمک میشه
وقتی خودش گفته گوشیم خاموش.... یعنی از عمد خاموش کرده و رفته پیش یه زن دیگه🤣🤣🤣

نچ😑🤣تشویش ننداز خانممممم😁

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

خوب خستگی  صدارو تغییر میده و اینکه تو ماشین بوده  خوب سرو صدایی نداره ک بخواد شلوغ باشه... لابد گوشی خاموش شده زده به شارژ، خوابید ،یادش رفت روشن کنه

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*
تاسف ..

شاید خاسته جو رو عوض کنه و یکم بخندونه اسی رو🙂

توکل کن به خدا،یه صدقه ای چیزی بزار کنار 

مطمئن باش خدا حواسش هس تا دلت یکم آروم بگیره،مطمئن باش چیز خاصی هم نشده،ولی کلا این کارا خیلی برای خانواده استرس داره ،من خودم بابام ماشین سنگین داشت و ما همیشه سر اینجور مسائل نگرانش میشدیم بعد میفهمیدیم چیزی نبوده ،الانم انشالله چیزی نیس