من خواهرم از ۱۲سالگی خواستگا. داشتتت ازمهندس وتا بازاریی هرجا میرفتتتت همه عاشقش میشدنننن خخخخ تازه خیلیم ساده بود وباسبیلای زیاددد😂😂چون نمیزاشتن دست به صورتش بزنه حالا من امروزی راه میرم وبا۲۸سال سن کسی منو نخواست😂عجبا خخخ
ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
اره ماروستایی هستیم و الان هم سن من دارنخواستگارو. کاشکی این طرز تفکرتونو مادرم داشت. اخه اون روز ...
عزیزم ببخشید اگر تند صحبت کردم. ولی میدونی من خواهرم ۲۳سالشه میگیم گوگوله و بچه کوچولومونه؟؟؟؟خیلیا توو روستا درس خوندن و از روستا رفتن شهر واس خودشون درس خوندن کار کردن و موفق شدن.سعی کن ازدواج موفق داشته باشی شوهرتم یه آدم حسابی باشه. هر مردی بدرد نمیخوره خودت به خودت کمک کن. به مادرتم این چیزارو بگو
خوشگلی دلیل برخوشبختی وخواستگار نیس من قیافم خوبه اما یه نفر منو نخواست پس بختت باید خوشگل باشه😔
ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
[QUOTE=198719298]عزیزم ببخشید اگر تند صحبت کردم. ولی میدونی من خواهرم ۲۳سالشه میگیم گوگوله و بچه کوچ ...
اهمیت نده بگو من نمیخوام مثل دخترای روستامون زود شوهر کنم. بگو من میخوام درس بخونم و با یه مرده تحصیلکرده ازدواج کنم که مرده عاقل و بالغی باشه اصلا بدونه زن چیه.بگو گذشت دوره ی شما دیگه الان ۲۰۲۰ هستیم
واااای😑ببین به فرهنگ و عرف خانوادت نگاه نکن به دنیا ی الان نگاه کن به پیشرفت نگاه کن زیر بار ازدواج نرو ایندتو خراب نکن با این فرهنگ غلط بجنگ کوتاه نیا با ذهنت که درگیر این فکر بجنگ دیگه از من گفتن بود