خانوووما ، من الان توی هفت هفتم ام طبق سونو و lmp نه هفتم . خییییییلی بی حالم ، انگار اصن جون ندارم ، یک سره سردرد ، حالت تهوع های عجیب ، فشار خونم خیییلی پایینه اکثرا ۸رو۶ یا ۸ رو پنج ، خیلییی خستم ، نه می تونم قرص بخورم ک اروم شم نه شبا خواب راحت دارم .... فشار خون پایین علتش چیه؟ مشکلی برای جنینم نداره ؟
اینا هم عزیزم طبیعیه. خون در بدنت داره با سرعت میره سمته رحم برای جنین. یکسره دوس داری بشینی یا بخابی و اروم و قرار نداری وتهوع و همه اینا که گفتی. طبیعیه نترس. ماه ۲ و ۳ عادی میشه همه چیز🙏
اینا هم عزیزم طبیعیه. خون در بدنت داره با سرعت میره سمته رحم برای جنین. یکسره دوس داری بشینی یا بخاب ...
ایشالا ، سر پسرم خیلی زبر وزرنگ بودم ، حالت تهوع داشتم ولی به خودم می رسم. الان اصلا حال هیچ کاری ندارم. همش نگرانم ک واسه نی نی ام با این فشار خون اتفاقی بیفته
ایشالا ، سر پسرم خیلی زبر وزرنگ بودم ، حالت تهوع داشتم ولی به خودم می رسم. الان اصلا حال هیچ کاری ن ...
عزیزم خون باید اکسیژن و تغذیه از بدن شما بگیره ببره واسه جنین. واسه این بیحالی. به مرور عادت میکنی.دومین بارداری خسته کننده تره چون استراحت کمتر مبشه بخاطره اینکه یه بچه دیگه داری باید بش برسی و مواظبش باشی