2777
2789
عنوان

عذاب وجدان خیلی بده خیلی بدد

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 23 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ارتباطی ندارم با کسی. با اینکه ارتباط داشتن یا نداشتن من سودی یا ضرری به کسی نمیرسونه و انگار واسشونم مهم نیست من باهاشون ارتباط داشته باشن یانه چیزی نمیگن ولی من عذاب وجدان دارم چون میبینم تو نینی سایت همه با همه ی دوروبریاشون در ارتباطن رفت و امد دارن خودمو میبینم هیجا نمیرم میگم یعنی من اشتباه میکنم؟ اخه جالبه کسی ازم ایراد نمیگیره که چرا پیدا نیستی کجایی؟ خودمم علاقه ای به رفت و امد ندارم فقط نینی سایتی ها رو میبینم میگم یعنی همه ادمهای کره زمین با همه در ارتباطن و فقط منم که گوشه گیری میکنم؟

منم ارتباطی ندارم با کسی. با اینکه ارتباط داشتن یا نداشتن من سودی یا ضرری به کسی نمیرسونه و انگار وا ...

خیلی بده آدم تو اوج تنهایی باشه و کسی نباشه پیشش 

خب البته اینم بگم دوستم دوست مجازی بود و شیراز زندگی میکنه و خب قاعدتا نمیتونم رفت و آمد داشته باشم باهاش 

ولی خب حداقل میشد یکی باشه ک براش ارزش داشته باشم 

منم کسی براش مهم نیست بودن یا نبودنم 

یعنی حتی تو نزدیک ترین دوستانم یا اشناهام من تو در درجه 4،5ام مهم تر از منو دارن

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑❄
خیلی بده آدم تو اوج تنهایی باشه و کسی نباشه پیشش  خب البته اینم بگم دوستم دوست مجازی بود و شیر ...

برادمحازی عذاب وجدان نمیخواد 😅

رویاها قشنگ میشن ❣وقتی هدف ❣رسیدن به تو باشه ...❣
برادمحازی عذاب وجدان نمیخواد 😅

😂 اینم بد بختی منهه😬😬😬 خاک تو سر بد بختم کنن 

مردم چهار تا چهار تا دوست پسر دارن ماهم بره برادر مجازی اینجوری...... 

😂 اینم بد بختی منهه😬😬😬 خاک تو سر بد بختم کنن  مردم چهار تا چهار تا دوست پسر دارن ماهم بره ...

چون تجربه نداشتی و به این چندتا تایپ دلتدخوش بوده 

امروز یکی داشت برا رابطه ای ماننده شما ی خواستگار واقعی رو بهم میزد کلی حرف زدم آخرش ندونستم چیکار میخواد بکنه

رویاها قشنگ میشن ❣وقتی هدف ❣رسیدن به تو باشه ...❣
چون تجربه نداشتی و به این چندتا تایپ دلتدخوش بوده  امروز یکی داشت برا رابطه ای ماننده شما ی خو ...

😳حرفی برای گفتن ندارم 

اگه حرفم ناراحتت کرد معذرت میخوام

نه بابا چرا ناراحت 

تعحب کردم فقط 

حرفتون کاملا درست و منطقیه اتفاقا تنها دلخوشیم همین بوده دقیقا