2777
2789
عنوان

خانومای باردار بیاین

108 بازدید | 14 پست

من چهار ماه و نیم.بچم زیاد تکون میخوره. اشکالی نداره؟.نکنه موبایل زیاد ذستمه بچم شیطون بشه زیادی😁

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن

تکون میخوره خوبه که 

شیطون بودنش ربطی به موبایل نداره😑😑😑😑😐😐

خدایا مسافر کوچولومون رو سپردیم دست خودت به سلامت بهمون برسونش😍پسرم حس بودنت قشنگ.ترین حس دنیاست 😍 لحضه شماری برای گرفتن دستات عشق مامان 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر تکون میخوره نشون از سلامتیشه عزیزم چکارش داری بزار اون تو خوش باشه بازی کنه 😍😍

تکون میخوره اینجوری میگین 

تکونم نخوره که همش غصه میخورین بچم تکون نخورده 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
مله چندم اقدام باردار شدی نی نیت چیه

بعد یک سال و نیم. داشتم ناامید میشدم

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن
ای جونم 🥰جنسیت نینی چیه ؟ من ۵ ماه تموم شد ولی زیاد تکون نمیخوره 

مخمله،😁اینم از چند روزه خیلی شلوغ می‌کنه 😘

خداروشکر تکون میخوره نشون از سلامتیشه عزیزم چکارش داری بزار اون تو خوش باشه بازی کنه 😍😍 تکون میخو ...

آره بعضی وقتا پشت سر نمهمش وول میخوره😀

ایشالا سالم بیاد بغلت 😍😍😍دختر خیلی شیرینه

مرسی عزیزم .همچنین شما

خیلی حس خوبیه تکون خوردنش واس منم شبا خیلی لگد میزنه

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
خیلی حس خوبیه تکون خوردنش واس منم شبا خیلی لگد میزنه

آره واقعا. عالیه

آره بعضی وقتا پشت سر نمهمش وول میخوره😀

ای جووونم عزیزم خدا برات نگهش داره 

ان شالله به خوبی و خوشی این دورانو سپری کنی و  زایمان کنی فسقلی رو صحیح و سالم بگیری بغلت 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
ای جووونم عزیزم خدا برات نگهش داره  ان شالله به خوبی و خوشی این دورانو سپری کنی و  زایمان ...

قوربونت گل😘