من خواستگار کرد داشتم همش میگفت پسر بیار دختر نمیخوام
ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماریهای دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی در حد توان پاسخ میدم
بحث ارث مربوط به گذشتش مثلا به مادرم ومادرشوهرم ارث ندادن البته خیلی از هم سن وسالاشون بردن ولی خو توخونواده اینا متاسفانه این رسم وجودداشت ولی الان دیگه اینطورنیست وخیلی ساله این رسم منسوخ شده درموردفروشنده خانم که دوستان گفتن الان خیلی ازفروشنده ها خانم هستن حتی طلافروشی ها
من که عروسشون شدم از شوهرم راضیم ولی سطح فرهنگ سن بالاهاشون خیلی پایینه کلا واسه عروس ارزش قائل نیستند
مادر کی میایی تا من هم طعم شیرین مادر شدن رو بچشم؟ جانانم چند بار است که خواب تو را دیده ام در بغل بودی چه حس شیرینی بود بودنت .دلبندم چند تار موهای مامان و باباسفید شده پس تو نمیخواهیی بیایی و بمانی برای من برادرت تا ۳۹ هفته مهمان دلم بود چقدر حس زیبایی بود بودنش برای من اما برادرت قبل آمدن به بغلم به سوی آسمان پر کشید مادر این همه درد و رنج کافی نیست ؟؟؟؟درد از دست دادن برادرت درد نیامدن تو مادر دلم برای در آغوش گرفتنت پر میکشد تا کی حسرت شنیدن خنده هایت را بکشم مادر کی تو میایی من را صدا کنی مامان و من با همه وجودم بگویم جانم عزیزتر از جان مادر
من کرمانشاهیم بله بعضیاش درسته بیشتر به پسر بها میدن خانوادهایه کرد برا پسر موقع ازدواج خرج میکنن و شیر بها میدن تو روستاها اکثر دختر ا ارث زمینشون رو به برادرا میبخشن