2777
2789
عنوان

سنگ مثانه

| مشاهده متن کامل بحث + 33153 بازدید | 34 پست
بعضی وقتا میشه. دکتر گفت بیا سیستوسکوپی کن نرفته

چند وقته توی مثانه هست شن؟ من یه ماهه گاهی خون توی ادرارمه آزمایش دادم خون یه مثبت زده بود برام سونو اول دادم نرمال بود سونو دوم دکتر گفت شن توی مثانه هست 

چند وقته توی مثانه هست شن؟ من یه ماهه گاهی خون توی ادرارمه آزمایش دادم خون یه مثبت زده بود برام سونو ...

خیلی وقته شوهرم خون تو ادرارشه شاید چندساله. 

پیگیر نشد من خودم تو کلیم شن دارم رفتم سونو دادم اونم اومد سونو داد فهمید وگرنه هی دکتر نمی‌رفت که

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر اینم به شوهر من گفت خدایی نکرده. خودم نگرانم اما شوهرم بیخیاله خب برو انجام بده. میخام این هفت ...

ان شاءالله به حق خانم حضرت زهرا همین روزا مادر بشی عزیزم . منم به خدا خیلی نگرانم . یعنی دکتر گفت ممکنه شن نبوده باشه و توده باشه خدایی نکرده؟😢

خیلی وقته شوهرم خون تو ادرارشه شاید چندساله.  پیگیر نشد من خودم تو کلیم شن دارم رفتم سونو دادم ...

چطور خونی فدات به صورت لخته هست یا خونه فقط و اینکه همیشگی یا گاهی؟ من یه ماهه اینطور شدم😢

چند وقته توی مثانه هست شن؟ من یه ماهه گاهی خون توی ادرارمه آزمایش دادم خون یه مثبت زده بود برام سونو ...

از تو اومده پایین از کلیت و میخاد دفع شه حتما بالای 5 میله؟ 

از شوهرم گفت نکنه به پروستات اینا ربط داشته باشه تازه یه بیضشم آب آورده بود. خیلی نگرانم من تو اقدامم یعالمه آمپول هورمونی اینا میزنم نمیشه میگم نکنه از شوهرم باشه اشکال من اینهمه دارو میخورم

چطور خونی فدات به صورت لخته هست یا خونه فقط و اینکه همیشگی یا گاهی؟ من یه ماهه اینطور شدم😢

میگه آخر ادرارش یکم خون میاد قطره ای گاهی اوقات 

ان شاءالله به حق خانم حضرت زهرا همین روزا مادر بشی عزیزم . منم به خدا خیلی نگرانم . یعنی دکتر گفت مم ...

دکتر گفت اگه شن از مثانه تولید شده باشه ممکنه خدایی نکرده توده اونجا باشه، ولی هم ممکنه از کلیه افتاده باشه اونجا که عادی هست. 

بیشتر واسه مرداس این موضوع چون پروستات دارنو اینا. 

نگران نباش تو

از تو اومده پایین از کلیت و میخاد دفع شه حتما بالای 5 میله؟  از شوهرم گفت نکنه به پروستات اینا ...

من چون سونو اول نرمال بود سونو دوم شن دید گفت پس این از کلیه آمده تو مثانه در حالی که تو سونو اول کلیه هام نه شن داشتن نه سنگ الانم زنگ زدم به دکتر میگه شن دیگه خیلی نگرانی بیا آزمایش سرطان بنویسم برات 😢😢😢😢

دکتر گفت اگه شن از مثانه تولید شده باشه ممکنه خدایی نکرده توده اونجا باشه، ولی هم ممکنه از کلیه افتا ...

یعنی منظورش این بوده ممکنه شن نبوده باشه اون یه ذره خدایی ناکرده توده باشه؟

یعنی منظورش این بوده ممکنه شن نبوده باشه اون یه ذره خدایی ناکرده توده باشه؟

منظورش این بوده ممکنه اونجا توده باشه که شن تولید شده. 

فکر بد نکن دیوونه ای تو