2777
2789
عنوان

رفتم دندونپزشکی بهم پول دادن

345 بازدید | 8 پست

امروز برای ونیر کامپوزیت رفته بودم دندونپزشکی، یکی از دوستامم باهام اومد که اونم همین کارو انجام بده. موقع تسویه حساب، خود به خود یه عددی کمتر برام حساب کردن. بهشون گفتم دستتون درد نکنه تخفیف دادین.

گفت تخفیف نیست، چون شما این خانم رو معرفی کرده بودین، این مبلغ از حسابتون کم شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد که یکم سر صحبت باز شد، گفتن ما به جای اینکه هزینه تبلیغات بدیم هر کسی که برای خدمات مختلف یکیو معرفی کنی بین 5 تا 10 درصد رو برای فرد معرفی کننده واریز میکنیم. چقدر کارشون خوبه

تصمیم گرفتم این موضوع رو بهتون بگم، اگه خواستین برید دندونپزشکی تو تهران، کد من رو بدین بهشون تا یه درآمدی هم برای من حساب بشه. اگه هم خودتون کسایی رو میشناسین که خدمات میخوان، بگید بیان اینجا تا برای شما پورسانت حساب بشه

عزیزم اینجور دکترا اصولا کارشون خوب نیست و میخوان به هر نحوی مشتری جذب کنن

اتفاقا من این دندونپزشکی رو از طرف یکی از دوستام تو شرکت مبنا آشنا شدم. مبنا باهاشون قرارداد بیمه ای داره. انقدر خوبه که وقتش تا دو ماه آینده پر هست

اتفاقا من این دندونپزشکی رو از طرف یکی از دوستام تو شرکت مبنا آشنا شدم. مبنا باهاشون قرارداد بیمه ای ...

عزیزم همسر بنده دندونپزشک هستن 

دکترایی که کارشون خوبه اونقدر بیمار دارن که حتی حاضر نمیشن یه ریالم به کسی پورسانت بدن که براشون مریض ببره 

دندونپزشکای خوب با بیمه ها کار نمیکنن چون به اندازه کافی بیمار نقدی دارن و اصلا عاقلانه نیست بخوان یکسال منتظر این باشن که بیمه بهشون پول بده اونم با تعرفه های کم