2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظوری نداشتم ببخشید 😒خب آدم یه بار بی دلیل بزننش باید یه کاری کنه وگرنه عادت میشه. خب ایشون میگن خسته شدم انقد کتک خوردم خب خودت نزار عزیز من جلوش رو بگیر اگه یه بار بری خونه بابات بترسونیش شکابت کنی دبگه دست روت بلند نمیکنه

اتل متل توتوله گاو حسن چطوره😌
منظوری نداشتم ببخشید 😒خب آدم یه بار بی دلیل بزننش باید یه کاری کنه وگرنه عادت میشه. خب ایشون میگن خ ...

اگه خانواده درست و.حسابی داشتم حتما اینکارو میکردم

میدونم خودم مورد شماتت قرار میگیرم

که عرضه نداشتی،شوهر داری کنی

دختر فلانی فلان شده تو بدبختی

با چی اینجوری کرده. چرا میزندت

اصلا نمیدونم چه طوری زده،اون لحظه اونقدر وحشی میشه که نمیفهمم از کجا دارم میخورم،فقط صورتمو میگیرم که اسیب نبینم،میترسم دندونم یا دماغم بشکنه،یا چشام کور شه،فقط اون لحظه که هولم داد و پرتم کرد از اتاق بیرون دستم خورد به لبه ی کنسول و ظرف ها ریخت 

ولی این پامه نمیدونم چه طوری شد که کبود شد

خدا دلیلش کنه چرا میزندت

نمیدونم،میدونه کسی رو ندارم

یه مطلبی خونده بودم که نوشته بود بعضی ادم ها از اینکه یه بی پناه و میبینن که پشتی نداره،گرگ درونشون بیدار میشه و اذیتش میکنن

همش حس میکنم اونم اینطوری شده از اینکه رو.من سلطه داره لذت میبره،چون همه رفتاراش بی دلیله 

به خدا اشکم بند نمیاد😭😭😭نمیتونم اب دهنمو قورت بدم از بغض،اصلا نمیدونم باید چیکار کنم

فردا میخوام بگردم یه خونه امن پیدا کنم که ادم های بی سرپرست و.نگه میدارن،هرجا باشم بهتر از اینجاست

خدا بزرگه