2777
2789

اول بگم من هفت سال از شوهرم کوچکترم.چهرم طوریه که کمتر نشون میدم.لطفا نگید عکس نمیزارم.

یه بار با خواهرم تماس تصویری گرفته بودیم گفتم چرا اینجوری نگاه می کنی گفت هر چی نگات می کنم سیر نمیشم.شوهرم تو دوران نامزدی میگفت تو رو تو خابمم نمیدیدم.یه بارم گفت بیا بریم فلان جا میخام به فلانی نشونت بدم.

الان 10 ساله ازدواج کردم.چشام ابیه موهام طلایی.

یه بار تو خیابون بودیم شوهرم گفت حالا به خودت نگیر.گفتم چی .گفت اون خانمه گفت چه چشایی.

اینارو گفتم بدونید.لیسانس مهندسی دارم.خاهرم استاد دانشگاس.داداشام مهندسن.یکیشون دفتر ثبت اسناد داره.

شوهرم بلز گرفته یه طرف صورتش فلجش کامل خوب نشده.یه چشمش نیمه بستس.دهانشم کجه کمی.بعد ازدواج بلز گرفت البته.کلی از موهاشم ریخته و تقریبا کچله.پدر مادرش جدا شدن.تحصیلاتش فوق دیپلمه.

من قبل بچم سینه هام سفت بود.اصلا سوتین نمیزدم.

حالا اونروز بمن میگه با اون سینه های آویزونت😐

هر روز میگه گامبو چاقالو.وزنم 62 کیلو.قدم 170.

امروز دیگه گل کاریشو تموم کرد به دخترم میگه هر وقت دلت خاست بگو برم واست یه مامان افتاب مهتاب ندیده و آکبند بیارم.

منم داشتم کیک درست می کردم.برگشته میگه اینقدر مواد مصرف می کنی حاظری میخریدی کمتر میشد.منم قسم خوردم دیگه کیک نپزم.اینقدر عصبیم کرد وسط کیک پختن دستم خورد یه لیوات روغن کلا ریخت رو میز سه ساعت اونو پاک کردم.هزار تا کار بلدم هیچوقت تشویقم نگرده

.الان عکس یه کارمو میزارم.اهل کیک و شیرینی هستم خونم مثل دسته گله

حرفاش کاری کرده ازش سیر شم

امروز دیگه کفری شدم گفتم دخترم هر وقت دلت خاست بگو واست یه بابای خوشگل پر موی جوون پولدار بیارم که لنگ دو کیلو لوبیا سبز نباشه نتونه تهیه کنه.

این عکسی که میزارم با دست دوختم.چرخ ندارم میخام کار سیسمونی شروع کنم.به شوهرم گفتم خییلی زور داره من از تو حرف بشنوم.این کارمو دید اصلا تشویقم نکرد فقط گفت شکل قایقه.تشک لبه داره واسه بچه .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینقدر گفته چاقی حس چاقی دارم. اصلا افسرده شدم با وجود این ادم.

چون میدونه ازش سری میخاد بکوبونتت به حرفاش واکنش نشون نده کاملا بی تفاوت باش

قابل توجه کاربری دست سه نفره❤️🤍🖤

دقیقا عین شوهر منه!!!

وقتی به یه همچین آدمی شوهر کردی پیش خودش فکر کرده چه گهی هست دیگه !!!(البته ببخشید توهین کردم ))

آخه دقیقا منم خیلی از شوهرم از همه لحاظ سرم ،،،،شوهرم هم نه شغل داره نه قیافه نه خانواده نه هیچی ولی زبونش دومتر هم سر من درازه !!

یه نفر بهم گفت وقتی به این آدم ازدواج کردی ،،پیش خودش فکر کرده چه گهی هست که آدم حسابش کردی دیگه،،،

کلا بعد هشت سال زندگی یه نصیحت میکنم ،،، هیچوقت با آدم پایین تر از خودتون ازدواج نکنین ،،،،این جور آدما قدرتون رو نمیدونن

وا...  عجب آدمیه 

تخریب‌ش کن  بعد بگو ببین چ حسی داره

خوبه من دست بذارم رو ضعفت ؟؟  بگو من با این قیافه با تویی ک بلز داری موندم  بعد تو ناز میکنی ؟؟

مردک نمک نشناس

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...

ما بهت میگیم آفرین به این همه هنر🤩خودت به خودت آفرین بگو

موفق باشی

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
من میفهممت خیلی سوز داره یک شوهر معمولی داشته باشی یکسره بدت روبگه ولی عزیزم مطمئن باش اینجورمیگه اح ...

بهش گفتم از این به بعد بگی چاقالو میگم کچل.واقعا آلرژی گرفتم.همش گامبو چاقتلو.قبل ازدواج لاغر بودم میگفت اسکلت.میرفتم باشگاه چاق بشم.الانم بعد یه بچه سدم چاق با سینه های آویزون.بنظر شوهرم 😐

من میفهممت خیلی سوز داره یک شوهر معمولی داشته باشی یکسره بدت روبگه ولی عزیزم مطمئن باش اینجورمیگه اح ...

وای چقد حرفات قشنگ بود ،،،

حرف دل من رو گفتی ،،چقد واقعا آدم میسوزه یه شوهر معمولی داشته باشی و داعم هم بدت رو بگه و قدر ندونه

خیلی سخته