2777
2789
عنوان

برید مشاوره😂

268 بازدید | 43 پست

جواب من به سوالایی که تو دو سوم تاپیکا میپرسن 

خوب عزیزم من سوالی که میپرسی خیلی ریشه ای و عمیقه باید حتما یه متخصص بررسی کنه 

چرا میاید همچین چیزایی و اینجا مطرح میکنید 

وقتی با همسرتون مشکل دارید

وقتی ترسای درونی دارید 

مشکلی با خانواده دارید

اینجا جای مناسبی واسه پرسش نیس بهتره برید مشاوره 

باتچکر😌💛

پرودگارا ما را بر انچه که به فراموشی یا خطا کرده ایم مواخذه مکن...❤🌻/لطفا یه صلوات واسه رفع مشکلات ریز و درشتم مهمونم کن...🌈🌌/و زمینی که به شدت گرد است...🌎🎈/این سایتم مث هر اجتماع کوچیک دیگه ای پر از اختلاف سلایق و علاقه اس نمیشه همه رو دوست داشت نمیشه با همه کنار اومد نمیشه توقع داشت که همه دوسمون داشته باشن یه چیز مهم که اینجا وجود داره اینه که میون ادمای خوب اینجا کسایی با سطح فرهنگ پایین وجود دارن که مدعی زندگی نوین و روشنفکرین تو این سایت یاد گرفتم هر کسی لایق جواب و واکنش نیست بعضیا برای تخلیه ی عقده های درونیشون وارد این محیط شدن🙃🖤/بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم به هرحال تربیت و اصالت ادما باهم متفاوته🤞/امام على عليه السلام : من خداوند سبحان را به درهم شكستن عزمها و فرو ريختن تصميمها و برهم خوردن اراده ها و خواستها شناختم...❤

بر روی چششششششم👀💁‍♀️

هک گوشی(سیمکارت،اینستا،تلگرام،مخاطبین،پیامرسان،روبیکا)     اهدای عضو...اهدای زندگی💝من حامی اهدای عضوم🙃☝️       #عشقپلیسی ام🧿❤😍"طُ مرا جانُ جهانی                            اگ درباره "مامایی" میدونید سوال داشتم لطفا ریپلی بزنید💜                                                                                       
بر روی چششششششم👀💁‍♀️

پاک کن گلم میخوام قفل کنم

پرودگارا ما را بر انچه که به فراموشی یا خطا کرده ایم مواخذه مکن...❤🌻/لطفا یه صلوات واسه رفع مشکلات ریز و درشتم مهمونم کن...🌈🌌/و زمینی که به شدت گرد است...🌎🎈/این سایتم مث هر اجتماع کوچیک دیگه ای پر از اختلاف سلایق و علاقه اس نمیشه همه رو دوست داشت نمیشه با همه کنار اومد نمیشه توقع داشت که همه دوسمون داشته باشن یه چیز مهم که اینجا وجود داره اینه که میون ادمای خوب اینجا کسایی با سطح فرهنگ پایین وجود دارن که مدعی زندگی نوین و روشنفکرین تو این سایت یاد گرفتم هر کسی لایق جواب و واکنش نیست بعضیا برای تخلیه ی عقده های درونیشون وارد این محیط شدن🙃🖤/بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم به هرحال تربیت و اصالت ادما باهم متفاوته🤞/امام على عليه السلام : من خداوند سبحان را به درهم شكستن عزمها و فرو ريختن تصميمها و برهم خوردن اراده ها و خواستها شناختم...❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقااا تنها راه کاریم که میدن یا طلاقه یا رفتن خونه بابا 🙄🙄

بیا گره بزنیم رشته امیدمان را به انگشت سبابه خدا؛ او هیچگاه ما را میان حادثه رها نمی‌کند❤️ پسرم باراد دنیای مامانشه ☺️👶🏻

یا طرف میاد تاپیک میزنه چجوری اعتماد به نفس داشته باشم

چجوری شوهرم بیشتر دوسم داشته باشه

بعد باید توی یه جمله براشون بگی و انتظال دارن نتیجه هم بده😐😐

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

من بدم میاد از اونایی که بعدش میگن اگه تاپیک مادرشوهر بود همه میومدید ولی جواب سوال منو ندادید خو یکی نیست بگه حتما کسی بلد نیست که چیزی نمیگه😐😐

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 
من بدم میاد از اونایی که بعدش میگن اگه تاپیک مادرشوهر بود همه میومدید ولی جواب سوال منو ندادید خو یک ...

امشالله صحیح و سالم بغلش بگیری🙏

خداوندا آرامم کن همان گونه ک دریا را،پس از هر طوفان آرام میکنی...
من بدم میاد از اونایی که بعدش میگن اگه تاپیک مادرشوهر بود همه میومدید ولی جواب سوال منو ندادید خو یک ...

دقیقا. همه مادرشوهر دهرن میتونن درارش نظر بدن ولی همه که دکتر یا آرایشگر نیستن

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
یا طرف میاد تاپیک میزنه چجوری اعتماد به نفس داشته باشم چجوری شوهرم بیشتر دوسم داشته باشه بعد باید ...

ولش کن دیگه قفل نمیکنم خودتو عشقه

دقیقا باحرفت موافقم طرف میاد میگه شوهرم مشکل جنسی داره خوب الان دقیقا از ما چه کاری برمیاد😂😂😂

امشالله صحیح و سالم بغلش بگیری🙏

مرسیییی😘😘

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 
پاک کن گلم میخوام قفل کنم

دیگ دیره🤓🥴

هک گوشی(سیمکارت،اینستا،تلگرام،مخاطبین،پیامرسان،روبیکا)     اهدای عضو...اهدای زندگی💝من حامی اهدای عضوم🙃☝️       #عشقپلیسی ام🧿❤😍"طُ مرا جانُ جهانی                            اگ درباره "مامایی" میدونید سوال داشتم لطفا ریپلی بزنید💜                                                                                       
منو هم کن  پزشک میشم

چیکارت کنم خواهر؟😶

ولش کن دیگه قفل نمیکنم خودتو عشقه دقیقا باحرفت موافقم طرف میاد میگه شوهرم مشکل جنسی داره خوب الان د ...

یا بیشتر اینایی که میان راجب عروسو مادر شوهرو اینا تاپیک میزنن خودشون مشکل دارن و اصلااا اعتقادی به تغیر دادن خودشون و روانشناس ندارن😐🤣

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸