به کوردی و ترکی مسلطم😎 نگارم_ملکه_کورد سابقم😍 ۲۰ سالمه 😼 همیشه واسه هدفام میجنگم چون من اینجام تا ثابت کنم مامانم یه دختر قوی تربیت کرده نه یه دختر ضعیف و بی هدف😌👸 پس میخندم🙃 چون شایسته ی ماه نیست که غمگین باشد🌙
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب تا بخوای پرس و جو کنی ببینی چجوری بخونی کدوم کتابارو بگیری برنامخ ریزی کنی طول میکشه چون از درس هم دور بودی
مشاور کامل راهنمایی میکنه
به کوردی و ترکی مسلطم😎 نگارم_ملکه_کورد سابقم😍 ۲۰ سالمه 😼 همیشه واسه هدفام میجنگم چون من اینجام تا ثابت کنم مامانم یه دختر قوی تربیت کرده نه یه دختر ضعیف و بی هدف😌👸 پس میخندم🙃 چون شایسته ی ماه نیست که غمگین باشد🌙
اگه امکانشو داری مشاور آنلاین بگیر من مشاورمو از اینستا پیدا کردم