2777
2789
عنوان

ترشح سبز تو بارداری

157 بازدید | 18 پست

چیکار کنم ترشحم به سبزو زردی میخوره چیکار کنم اوایل بارداری هستم چه راهی بلدین

نوبت دکترم هفته بعد هست

خدا یا ممنونم به خاطر همه چی    🌸🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عفونته تو اب ولرم سرکه بشین البته بارداری باز باید دکترت بگه لباس زیر نپوش با ژل شستشو بشور

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

منم همین رنگ بود از اول تا الان که ماه هفتمم.

هفته ده آز دادم عفونت نداشتم الان دادم خییییلی کم بود

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

فقط بدون اجازه دکتر کاری نکن حالا میان هر چی پیدا میکنن میگن بشین داخلشو و پماد بزن و غیره یه عفونت سادست احتمالا اونم فقط دکتر باید تشخیص بده.

مسیح مخفف مسیحاست و اسم دختره   در حال کاهش وزن و افزایش اعتماد به نفس وزن فعلی ۸۶.۷۰۰  هدف اول ۸۳.۵ هدف دوم ۸۰ هدف سوم ۷۸ هدف اخر ۷۵ .
بر بارداری ضرر نداره بشینم تو آب لگن

بهداشت میگف اشکال نداره باز باید بپرسی زودتر برو دکترر عفونت خوب نیس

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
بهداشت میگف اشکال نداره باز باید بپرسی زودتر برو دکترر عفونت خوب نیس

آره منم رفتم بهداشت محلمون گفت عفونتت چون بو و درد خارش نداره جای نگرانی نداره

آره منم رفتم بهداشت محلمون گفت عفونتت چون بو و درد خارش نداره جای نگرانی نداره

خب پس هیچی نترس 

منم همین رنگ بود از اول تا الان که ماه هفتمم. هفته ده آز دادم عفونت نداشتم الان دادم خییییلی کم بود

چقد سخته عفونت داشتین 

میشه بپرسم تو دلی تون چیه ؟؟