گاهی اوقات آب دهنش انگار تو گلو و بینیش میره بعد یه هو سیاه و کبود میشه نفس نمیکشه من خیلی میترسم وقتی اینطوری میشه دمرش میکنم خوب میشه ولی امروز خیلی بدتر بود:( طفلکم انقدر بعدش گریه کرد شما تجربه ش رو دارین؟ نمیدونم چرا اینطوری میشه به دکترش گفتم میگه نوزادا اینطورین دمرش کن یا وایسونش خوب میشه اما من هر بار تا مرگ میرم تا حالا ٣ بار اینطوری شده دخترم ٢١ روزشه
یکی از فانتزی هام اینه که اسم کاربریم klhggjlhggdghjkvfg باشه بچه ها میخوان تو تاپیک ها صدام کنن راحت باشن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اب دهنش میپره گلوش نه درمانش فقط حواس جمع شماست بعد از اینکه سرفه کردنش یا گریه اش تموم شد شیرش بده به مرور درست میشه تازه داره یاد میگیره اب دهنشو قورت بده خب
نگران نشو بچه ها همشون اینطوری هستن فقط نباید اصلا مضطرب بشی بو دست و پات و گم کنی خیلی اروم دمرش کن تا نفسش برگرده ...خدا حفظش کنه ولی تا 40 روزگی باید چشم و گوش ات پیش نی نی ات باشه و تنهاش نزاری اصلا
مطمئنی آب دهنش هست ,تشنج نیست؟ پیش چند تا متخصص کودکان ببر مطمئن بشی بهتر سیاه و کبود شدن میتونه علایم تشنج هم باشه ,پیش یه متخصص درست د رمون ببر حتما بیا اینجا نتیجشو بگو