2777
2789
عنوان

یکی بهم پیشنهاد رفاقت داده

1335 بازدید | 131 پست

یه پسری بهم پیشنهاد رفاقت داد میگه فقط برا دردل جوری ک نه زندگی من تو خطر بیوفته نه از خودش گاهی باهم حرف بزنیم تلفنی و دردل کنیم ناگفته نمونی خودمم واقعا نیاز دارم یکی حرفامو بشنوعه باش دردل کنم خلاصه زندگی هردومون تو یه مرحلس اونم با زنش مشکل داره منم با شوهرم الان نمیدونم چی بگم بش گفته فکرامو بکنم ج بدم بش

اینم ی جور خیانته میدونستی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ک😑😑😑واقعا ککک

جدا بشید بعد خیانت کنید😊👌

نمیدونم اسمش خیانت نیست پس چیه سواستفاده از اعتماد زندگیتون شاید!!!

ما رل میزنیم خیانت نمی‌کنیم شما با وجود  تعهد قانونی خیانت میکنید۰

حق قضاوت منو نداری دوست عزیز!🙂🌱

بحث خیانت ب کنار،این کار اصلا انسانی نیست شما اگه انقد مشکلاتت زیاده پس جدا شو بعد هر کاری خواستی بکن البته ب غیر از رابطه با مرد متاهل،اینجوری میشه هم خر و خواستن هم خرما

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد