2777
2789
عنوان

ای وی اف

83 بازدید | 12 پست

سلام وقتتون بخیر من ای وی اف کردم ۱۰ روز انتقالم بود که بی بی چک زدم مثبت بود ۳تا زدم مثبت بود امروز بعد ۱۵ روز ازمایش دادم گفتن منفیه ....یعنی چی چیکار کنم آیا منفیه یا دوباره آزمایش و تکرار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شاید بخاطر داروهای هورمونی مثبت شده یه هفته بعد هم تکرار کن،ببخشید شما سینال تزریق داشتین یا گ ...

عزیزم من سینال اف و هاش ام جی حدود ۶۰ تا زدم بعد رفتم واسه تخمک کشی از روز تخمک کشی هم ۴۴ تا امپول پروژسترون برام نوشت  روزی ۲ عدد صبح و عصر تا ۲۰روز  یعنی وقتی برای انتقال هم رفتم تا ۱۵ روز بعدشم آمپول پروژسترون میزدم 

برو یه آزمایشگاه دیگه منم مثل شما انتقال دادم همیشه بیبی درست بوده.

خوب نتیجه نهایت چی شد ازمایش خون دادی اگه دادی و هنوز داریش ممنون میشم برام عکسشو بزاری