2777
2789

هیچ جا بهم خوش نمیگذره اگه هم هرجایی که دوست داشته باشم برم بعد از یه مدت احساس دلزدگی میکنم وحالم بده وقتی تو خونه هستم و مامانمینا با خاله و داییم و خانوادگی جمعن خیلی دوست دارم برم پیششون  ولی میرم و یه مدت میگذره حس کسل بودن بهم دست میده آدما رو تا چند وقت بیشتر نمیتونم تحمل کنم اون حسی و فکری که اول نسبت به یکی دارم و خوشم میاد همون خصلت برام زشتو بد غیر قابل تحمل میشه شروع میکنم به عیب گیری همون رفتاری که میخنددم بهش بعدش یه رفتار زننده میشه  عق مسافرت هستم همه کارامم  مامانم میکنه ولی بازم وسطش دلم میخواد غر بزنم میرم خرید خیلی دوست دارم ولی یهو میبینم اصلا نمیدونم چمه از عالمو آدم طلب کارم  یهویی اینطوری میشم بغض میکنم احساس میکنم همه بدمو میخوان اولش اینطور نیستا بگو بخند ولی بعد یه مدت احساس میکنم همه یه طوری نگاهم میکنن احساس بدی بهم دارن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای منم یه مدت مثل تو بودم میرفتم شهرستان یا خرید اصلا نمیدونستم چی میخوام دلم میخواست برگردم اینا افسرگیه من بعدش خوب شدم خود به خود

فکر کن عاشق خریدم بعد میرفتم تو اتاق پرو مانتو رو نمیپوشیدم میومدم بیرون میکفتم خوشم نیومد بریم خونه

بچه ات چندوقتشه