2777
2789
عنوان

دوست بد ذات داشتید تا حالا ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2844 بازدید | 100 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره ، به بدذاتیش آدم ندیدم ،میرفت به دوست پسرم میگفت من مکان جور میکنم بکارتمم بهت میدم با من باش،بعد ازینور با من صمیمیییی اصلا شک نمیکردم هی ازینکه دوس پسرم چی دوس داره میپرسید میرفت دقیق انجام میداد اما نمیدونم چرا من انقد کور‌و کر بودم،بعد فهمیدم باهم تنها هم بودن ،دوس پسر دختره سک...س چتشونو تو گوشیش دید بهم گفت ،بعد این قضایا فهمیدم با رابطه چندین نفر اینکارو کرده

یه روز دیدم چشماش قرمزه و صداش گرفته فکر کردم با شوهرش بحثش شده گفتم چیزی شده گفت آره فهمیدم شوهرم واسه خواهرش چک کشیده مبل بخره گفتم خب بد حسابن میترسی ندن پولو گفت نه بابا پولو که میدن گفتم پس چته گفت چرا داره وسایلاشو عوض میکنه منم باید عوض کنم سلیطه وسایل میخره 😑😑😑😑 من اون لحظه هنگ‌هنگ یعنی . 

پسرم از قلبم متولد شده 😍😍😍
من الان هیچ دوستی ندارم چون دوستای15سالمم که باهم نون و نمک خورده بودیمم از پشت بهم خنجر زدن. بله کم ...

وااااییی ۱۵ ساله و از پشت خنجر زدن دادا چه زود راه افتادی این تکیه کلاما برا۴۰ سال به بالاس۰😂😂😂😂