2777
2789
عنوان

دوست بد ذات داشتید تا حالا ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2842 بازدید | 100 پست
اينمدلي بدذات منم تو دوستام زياد دارم  اول فكر كردم بدذات در مورد خودمون باشه داشتم فكر ميكردم ...

سلام خوبین؟ 

امروز کامنتاتون میخوندم چه حلالزاده

مهاجرت کردین؟ 

تاپیک :مانکن های 1400 🌻سرگروه گروه رز زرد🌻وزن فعلی76⭐هدف اول74⭐دوم72⭐سوم70🌠
وااااییی ۱۵ ساله و از پشت خنجر زدن دادا چه زود راه افتادی این تکیه کلاما برا۴۰ سال به بالاس۰😂😂😂😂

منظورش این هست عمر دوستیمون بالای 15 سال بوده، نه اینکه 15 ساله باشن

من اینجا ریشه در خاکم، من اینجا عاشق این خاک ، اگر آلوده یا پاکم، من اینجا تا نفس باقیست میمانم، من از اینجا چه میخواهم نميدانم. ......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه روز دیدم چشماش قرمزه و صداش گرفته فکر کردم با شوهرش بحثش شده گفتم چیزی شده گفت آره فهمیدم شوهرم و ...

چه کاری کرده بود که به رابطه شما لطمه وارد بشه 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 

زیاد..ولی یه دوستی داشتم آخرت بی معرفتی بود..تو خوابگاه بودیم میومد نظرمونو راجب پسرا میپرسید گوشیشم دستش بود..بعدها کاشف به عمل اومد پسرا پشت خط بودن..این یکی از ریزترین کاراش بود

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.
سلام خوبین؟  امروز کامنتاتون میخوندم چه حلالزاده مهاجرت کردین؟

فدات شم 

نه عزيزم درگيرم يه شركت مهاجرتي پولم رو خورده داغونم فعلا دنبال اينم ببينم ميتونم پولم رو پس بگيرم يا نه بديختي دارم فعلا

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
منم با ایشون تو مطب اشنا شدم چند بار پیام داد و هی اصرار داشت تنهاست و من بعدا علت تنهاییشو فهمیدم . ...

بایدم تنها باشه آدم به این خباثت😂

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.

من به دوست داشتم  اومد خونمون قابلمه مسی بگیره بره توش داروی گیاهی بپوشونه واسه پوستش بزنه 

اومد دم در من دوست نداشتم بیاد تو چون شوهرم خونه بود

رفتم دم در بهش قابلمه رو بدم فهمید شوهرم خونه اس 

ب زور خودشو انداخت تو خونه 

منم رفتم چای گذاشتم اومدم نشستم شروع کرد جلو شوهرم از خودش تعریف کردن 

من قدم بلنده اندامم مانکنی هست پوستم سفیده 

منم اعصابم بهم ریخته بود

خلاصه بچم بردم دستشویی اومدم دیدم چادر شو کنار زده پاهاشو انداخته بیرون 

یه جوریم نشسته بود رو بروی شوهرم بود

منم کلا بهم ریختم فهمید که دیگه من خیلی عصبانیم 

پاشد رفت 

منم از اون روز به بعد دیگه کلا فراموشش کردم 

بیشرف واسه زندگیم و شوهرم نقشه داشت 

اينمدلي بدذات منم تو دوستام زياد دارم  اول فكر كردم بدذات در مورد خودمون باشه داشتم فكر ميكردم ...

اخه در مورد خودمو هنوز نگفتم . 😂😂😂😂 .فقط چند تا وسیله خونش مدلش از واسه من بهتره یعنی سرویس کرد انقدر اونارو گفت .خیلی ندید بدیده و وقتی من یه چیزی میخرم انقدر حسادت میکنه که میگی الان سکته میکنه

پسرم از قلبم متولد شده 😍😍😍
فدات شم  نه عزيزم درگيرم يه شركت مهاجرتي پولم رو خورده داغونم فعلا دنبال اينم ببينم ميتونم پول ...

شوهر منم میخواست یه مبلغ بالا بده بتونیم ویزای توریستی بگیریم ولی فعلا نداده ...شما چطور و برای کجا اقدام کرده بودید عزیزم اگر امکان داشت بهم بگید ممنونم❤

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.
من به دوست داشتم  اومد خونمون قابلمه مسی بگیره بره توش داروی گیاهی بپوشونه واسه پوستش بزنه  ...

اوه اوه از اون خونه خراب کنا بوده

پسرم از قلبم متولد شده 😍😍😍
شوهر منم میخواست یه مبلغ بالا بده بتونیم ویزای توریستی بگیریم ولی فعلا نداده ...شما چطور و برای کجا ...

كانادا

ببين شركتهاي مهاجرتي نود و نه درصدشون دزد وكلاهبردارن من يه قرارداد محكم دارم بازم گيرافتادم 

شما براي كجا ميخواي ويزاي توريستي بگيري

من انقدر اين راه معاجرت رو رفتم كه خودم اندازه وكيل اطلاعات دارم الان والا

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم