تو نوجوونی آره ...ولی آدم وقتی عاقل و بالغ شد اصلا نباید بی گدار به آب بزنه و یکی رو بدون شناخت به حریم خصوصی و زندگیش راه بده ...
این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف میکنند.
من به هیچکس اعتماد ندارم تا مجبور نباشم با کسی رفت و امد نمیکنم دوست که اجباری نیست مجبور نیستم دوست ...
منم به شدت آدمی رو که بخوام باهاش رفت و آمد کنم میسنجم و به محض دیدن کوچکترین نشونه عطای طرف و به لقاش میبخشم ...تجربه میخواد این داستان ...که زود از یه رابطه سمی یا بغرنج بیای بیرون بدون آسیب خوردن
این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف میکنند.
من یه همکار دارم بسیار بسیار بد ذات.انقدر که هر چی بگم کم گفتم.تو هر واحدی هم میره همه رو ب جون هم ول میده.دارم از دستش فرار میکنم و میرم یه بخش دیگه.انشاالله بتونم فرار کنم.
یه روز دیدم چشماش قرمزه و صداش گرفته فکر کردم با شوهرش بحثش شده گفتم چیزی شده گفت آره فهمیدم شوهرم و ...
اينمدلي بدذات منم تو دوستام زياد دارم
اول فكر كردم بدذات در مورد خودمون باشه داشتم فكر ميكردم يادم نميومد اما دوستهاي كه براي خانواده شوهرشون بد ذات هستن رو تو اطرافم زياد دارم دلم براي خانواده شوهرشون ميسوزه