2777
2789
عنوان

دوست بد ذات داشتید تا حالا ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2842 بازدید | 100 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو نوجوونی آره ...ولی آدم وقتی عاقل و بالغ شد اصلا نباید بی گدار به آب بزنه و یکی رو بدون شناخت به حریم خصوصی و زندگیش راه بده ...

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.
دیروز گفت برادر شوهرش نامزد کرده گفتم خوش بخت بشن گفتش خدا نکنه . 😐😐😐😐

این آدم برای تو هم خیر و خوبی نمیخواد چون دلش سیاهه حتی اگه اینطورم نباشه ازش دوری کن چون انرژی منفیش روی زندگیت تاثیر میذاره

اخه مگه میشه آدم انقدر قلبش سیاه باشه . خودش بچه نداره همش دعا میکنه خواهر شوهرش و برادر شوهرشم بچه دار نشن چون اینا ندارن 

پسرم از قلبم متولد شده 😍😍😍
من به هیچکس اعتماد ندارم تا مجبور نباشم با کسی رفت و امد نمیکنم دوست که اجباری نیست مجبور نیستم دوست ...

منم به شدت آدمی رو که بخوام باهاش رفت و آمد کنم میسنجم و به محض دیدن کوچکترین نشونه عطای طرف و به لقاش میبخشم ...تجربه میخواد این داستان ...که زود از یه رابطه سمی یا بغرنج بیای بیرون بدون آسیب خوردن

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.
این آدم برای تو هم خیر و خوبی نمیخواد چون دلش سیاهه حتی اگه اینطورم نباشه ازش دوری کن چون انرژی منفی ...

میدونم اصلا نمیخوام ادامه بدم حضوری که اصلا الان فقط پیام میده . بعد میگه چرا نمیای تند تند پیشم .

من یه همکار دارم بسیار بسیار بد ذات.انقدر که هر چی بگم کم گفتم.تو هر واحدی هم میره همه رو ب جون هم ول میده.دارم از دستش فرار میکنم و میرم یه بخش دیگه.انشاالله بتونم فرار کنم.

یه روز دیدم چشماش قرمزه و صداش گرفته فکر کردم با شوهرش بحثش شده گفتم چیزی شده گفت آره فهمیدم شوهرم و ...

اينمدلي بدذات منم تو دوستام زياد دارم 

اول فكر كردم بدذات در مورد خودمون باشه داشتم فكر ميكردم يادم نميومد اما دوستهاي كه براي خانواده شوهرشون بد ذات هستن رو تو اطرافم زياد دارم دلم براي خانواده شوهرشون ميسوزه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
تو نوجوونی آره ...ولی آدم وقتی عاقل و بالغ شد اصلا نباید بی گدار به آب بزنه و یکی رو بدون شناخت به ح ...

منم با ایشون تو مطب اشنا شدم چند بار پیام داد و هی اصرار داشت تنهاست و من بعدا علت تنهاییشو فهمیدم . 😄😄😄