2777
2789
عنوان

میخام از خونه فرار کنم..

1373 بازدید | 129 پست

سلام به همگی.. بعد یه مدت برگشتم چون یه سری سوالات داشتم و گفتم شاید نی نی سایت الان به دردم بخوره">.. لطفا نپرسید چرا میخای اینکارو بکنی چون من خیلی وقته تصمیمم رو گرفتم و همه چی رو آماده کردم تا کارارو شنبه راه بندازم.. فقط یه چند تا سوال دارم اگه میدونید بگید ممنون💕

اگه از شهر خودم برم بیرون و برم یه شهر دیگه.. و توی مراکز سرپرستی نوجوانان عضو شم..‌ امکانش هست که خانوادم بیان بپرسن و همچین اطلاعاتی به اون مراکز بدن و منو پیدا کنن؟ (شهری که میخام برم خیلی خیلی از شهرمون دوره.. یعنی از جنوب میخام برم شمال تو همین مایه ها).. و سوال دیگم اینه که... اگه نتونستم توی همچین مراکزی زندگی کنم و قبولم نکردن.‌.. چجوری میتونم درآمد کسب کنم؟..

فعلن اینارو بهم بگید خیلی ممنون میشممم")🫂 اگه سوال دیگه ای داشتم توی ادامه تایپیک میپرسم♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا پاتو بزاری اون مراکز تحقیق میکنن برت میگردونن به خانوادت

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 

نرو... 

اینجا ایرانه 

هنوز اونقدر ها که فکر می کنی امنیت نداریم

خدا می دونه چه بلاهایی سر یه دختر بی سرپناه میارن 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
اگر فرار کنی بیچاره میشی هرچقدرم زندگی توی خونه سخت باشه بازم کسی نگاه بد بهت نداره گلم لطفا این کار ...

ببین گلم وضعیتم زیاد خوب نیس... هم از نظر روحی و هم جسمی دارن بهم آسیب میرسونن به نظرم کارم درسته.. و انشالله خوب پیش میره