2777
2789
عنوان

یعنی این ماهم باردارنمیشم؟؟؟

226 بازدید | 37 پست

من اینماهم طبق روال هفت ماه گذشته اقدام داشتم تنبلی دارم و اینماه صبح ناشتا قطره ویتاگنوس خوردم تا بیست سیکلم وقبل خواب هرشب عسل سیاهدونه و ازروز چهاردهم هم قرص پروژسترون که دکتر تجویز کرده تادیشب.حالا از دیروز سینه هام درد میکنه وسفت شده و دلو وکمرمم یجوریه مثل قبل پریودی یعنی دارم پریود میشم؟چهار روز مونده تا موعدم.این ماه خیلی امیدوار بودم بخاطر مصرف عسل وسیاهدونه😪😪

خدایا شکرت🥰❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم علائم بارداری و پریود خیلی شباهت داره خیلی ها از قطره ویتاگنوس نتیجه گرفتن طی ۳ماه ناامید نش ...

ماه اول بود استفاده میکردم اخه خیلی رحممو گرم گرفتم اینماه حس خیلی خوبی داشتم اما الان حس میکنم میخوام پری بشم

خدایا شکرت🥰❤
شما دلدرد هم داشتی؟

نه من تو پریودامم دلدرد نداشتم من تنها علامتم ک یکم باعث شد شک کنم این بود ک از نه صبح گرسنگی امون نمیداد بیدارم میکرد الانم ک ماشالله نه صبح شده ۶ صبح😐😐

بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره
علایم اولیه بارداری و پریود مثل همه امیدتو از دست نده

اخه علائمی از لانه گزینی هم نداشتم عزیزم بشماتبریک میگم انشالا بسلامای تینیتون بیاد بغلتون شما علائم لانه گزینی یا لکه بینی داشتید؟

خدایا شکرت🥰❤
اخه عزیزم چهارروز تا موعدم مونده هنوز زوده

من خیلی ها رو دیدم که قلل موعد بی بی چکشون مثبت شده . خواهش میکنم برو بی بی چک بزن ببینم بارداری یانه. من خیلی بی بی چک دوست دارم . تابحال هم سعادت نداشتم استفاده کنم😳

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اخه علائمی از لانه گزینی هم نداشتم عزیزم بشماتبریک میگم انشالا بسلامای تینیتون بیاد بغلتون شما علائم ...

نه والله من از اینا سر در نمیارم ک فقط یبار شوهرم گفت بیا حالا امروز فردای پریودته دیگه هنوز تخمک ازاد نشده ک چیزی نمیشه بیا یبار شانسی بریزیم 😑ببخشی بی ادب گفتما...خلاثه یبار فقط اونم فردای پریودم بود و این چنین شد ک الان بنده دارم دو ماه تموم میشم شکر خدا تا اینجام از این چیزا و لکه بینی اینا کلا هیچی ندیدم 

بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره