2777
2789
عنوان

جمله سازی با اسم کاربر ها 😉 هر کس میتونه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 19269 بازدید | 2846 پست
@قربانیم   💋

‍  @تندرست_سلامت_باشید  

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
عزیزم برای تبلیغ در فروشگاه با نی نی یار3 حرف بزنید ایشون بهتر میتونن راهنماییتون کنن

@فدات @مرسی @عزیزم  

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://ninisite.co/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
عهههه سلام نی نی یار جونممم خسته نباشی بانو🤞🤤😉 کم کم شیفتت تمام میشه راحت میشی دیع

سلام عزیزم سلامت باشی نه متاسفانه چند صفحه گزارش پست منتظرم هست  

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

هنوزم نمیتونه بخوابه

😂😂😂 @اون @درگیر @شکار‍ @ه @تاپیک @های  @ممنوع‍ @عه 😂😂😂😂😂

بیشتر پنج نا نمیشه تگ کرد بچه ها

👙🚫چرا میگم لایک نکنید باز لایک میکنید؟مریضی چیزی هستید🚫     نظر شماهم محترمه پس بحث راه نندازید.مرسی اه😂    این ایموجی رو گذاشتم👙چون میدونم به بهونه این امضارو میخونی و میفهمی که نباید لایک کنی😑😑😑😑😑😑👎👎        
سلام عزیزم سلامت باشی نه متاسفانه چند صفحه گزارش پست منتظرم هست    

ای وای 😂🤞

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚
@دیوونه_دوست_داشتنی   😂😂😂😂😂 @اشتباه   @فکر   @کرد   @ی   ...

عشق# که# میگن#  

ب# تو# میگن# @عاشقتمعاشقتم  

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜
دوستان با اسم منم یه جمله بسازید  خوشم اومد    

@نی_نی_یار_شب@خوش،قدم @انشالله @دوتاگل،هدیه،خدا@بده 💋

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇

@کی @میگ @من؟ @نواربهداشتیتونم ؟؟؟😂😂😂😂😂😂

👙🚫چرا میگم لایک نکنید باز لایک میکنید؟مریضی چیزی هستید🚫     نظر شماهم محترمه پس بحث راه نندازید.مرسی اه😂    این ایموجی رو گذاشتم👙چون میدونم به بهونه این امضارو میخونی و میفهمی که نباید لایک کنی😑😑😑😑😑😑👎👎        
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز