یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
سلام دوستان. چند هفتس که مدام تایپیک هارو بالا پایین میکنم انقدر که استرس دارم .میدونم خیلی ها ممکنه مثل من باشن .گفتم تجربیاتم رو بگم شاید دل کسی رو اروم کنم. من توی دوران شیردهی هستم پسرم یه سالشه اما بخاطر شرایط سنیم خواستم سریع یکی دیگه هم بیارم که دکتر گفت بخاطر شیردهی فولی هات ضعیفن و باید صبر کنی بعد از شیردهی که من اصرار کردم و ایشان بهم دارو داد. از شب سوم پریودی شبی دوتا لتروزول خوردم .نه و ده و یازده دوره سه تا اچ ام جی زدم دوازدهم سونو دادم دوتا فولی ۱۷ و ۱۸ و یه ۱۲ داشتم فرداش دوتا اچ سی جی زدم باهم. دقیقا دوروز بعدش تخمک گذاری رو حس کردم چند تا تیر تخمدانم کشید بعدش یه ترشح زیاد داشتم. هر علائمی که فکر کنین داشتم سردرد دل درد کمر درد و پهلو درد و .... یه هفته بعدش حالم خیلی بد شد شدیدا خواب الود و بی قرار با کمر درد های زیاد که پامم درد میکرد. بعدش دردا کمتر شد روز یازده و دوازده بعد از آمپول حس پریودی میامد و خیلی زود برطرف میشد. روز چهارده بیبی زدم خیلی کمرنگ بود . روز پونزده پر رنگ تر شد روز شونزده که امروز با یه مارک دیگه بازم پررنگ تر شد. حالا میخوام پس فردا که موعدمه برم از بدم .
سلام دوستان. چند هفتس که مدام تایپیک هارو بالا پایین میکنم انقدر که استرس دارم .میدونم خیلی ها ممکنه ...
منم این ماه امپول زدم دعا کن برا منم مثبت شه.انشالا ک مال شما مثبته.خبرشو همینجا بده
28/9/1401 بالاخره فندق دوم مامان اومد تودلم و بی بی چک مثبت شد،خوش اومدی بهترین هدیه خدا🤩۲۸/۱۱/۱۴۰۱دقیقا قبل از عید توی ۱۷ هفتگی فهمیدم که یک گل پسر تو راهه😍خدارو صدهزارمرتبه شکر انشالله صحیح و سلامت به دنیا بیای پسرقشنگم
جواب بتای من امروز ۴۸۲ هست .امروز موعد پریودیم بود .دو روز دیگه تکرار میکنم .انشالله برای شماهم مثبت ...
ای جانم مبارک باشه خیلی خوشحال شدم.انشالا بسلامتی بغل بگیریش🥰
28/9/1401 بالاخره فندق دوم مامان اومد تودلم و بی بی چک مثبت شد،خوش اومدی بهترین هدیه خدا🤩۲۸/۱۱/۱۴۰۱دقیقا قبل از عید توی ۱۷ هفتگی فهمیدم که یک گل پسر تو راهه😍خدارو صدهزارمرتبه شکر انشالله صحیح و سلامت به دنیا بیای پسرقشنگم