مامان_پسرمم مدیر استارتر عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 961 عنوان کارمن اشتباهه؟یا حق دارم.خیلی خسته ام 150 بازدید | 7 پست خانوما من وهمسرش یه ساله باقرض واینجیزاخونه خریدیم اونم خونه آپارتمانی هنوز تموم نشده که بشینیم توش.بخاطر اینکه دیگه خونه خریدیم دستمون خیلی خالیه مجبورشدیم یه خونه ۸۵متری دوخوابه خارج شهر که دوره اجاره کنیم.محیطش خیلی افتضاحه .راهش ازهرشهر دوره ماشینمون خراب میشه ازبس میریم میآییم. بعدشمکوچیکه گدلممیگیره.خونمونم تا ۵.۶سال آماده نمیشه.من میگم دوتا انگشتر براممونده بفروشم بدیم رهن یه خونه بهتر اجاره کنیم.مامانمم میگه دوتاانشگتر برات مونده میخای اونارمبفروشی.بخدا ازبس زیرفشارمازاین خونه متنفرم .نمیدونمچیکارکنم .شما بودین چیکارمیکردین؟ کاربری سابقم ترکید😏شعارمن:نیست درمان مردم کج فهم را جز خاموشی .ماهی لب بسته خون در دل کند قلاب را 😊 1400/04/21 | 01:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sara678 عضویت: 1396/05/26 تعداد پست: 25975 هیچی بزن به بیخیالی يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش صبر داشته باش!
lady_noh عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 15922 محیط بد استرس به وجود میاره. اصلا نمی ارزه آدم همش تو هول و ولا باشه خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔 خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
مامان_پسرمم مدیر استارتر عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 961 من بودم میفروختم واسه ارامش و راحتی خودم اخه برا خونه خریدن فروختم.دیگه این دوتا مونده .میگن براچس اینمبفروشی کاربری سابقم ترکید😏شعارمن:نیست درمان مردم کج فهم را جز خاموشی .ماهی لب بسته خون در دل کند قلاب را 😊