2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم خواهر نترس وقتی باعقلت انتخابات کردی به خدا شاید مصلحتت این بود فردا پس فردا یه فردی اومد تو زندگیت که اینقدر غرق در خوشبختی شدی که اصلن این روزا یادت نیومد 

میدونید استارتر فکر کنم بهترین کار رو کردی کاش منم قبل بچه دارشدنم طلاق می‌گرفتم الان یه روز نمی‌خندم همش چشام پر اشک به خاطر بچه تحمل میکنم لااقل تو یه باره خلاص شدی ذره ذره مثل من اب نشدی انشالله در آینده خوشبخت بشی روزهای بد میگذرن زمان حلاج مشکلات 

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 
چی بگم خواهر نترس وقتی باعقلت انتخابات کردی به خدا شاید مصلحتت این بود فردا پس فردا یه فردی اومد تو ...

قربونت برم برام دعا کن من از ۲۰سالگی این ادم زجرم داد حالا بعدشم توکل بخدا ولی دست خودم نیس سخته

قربونت برم برام دعا کن من از ۲۰سالگی این ادم زجرم داد حالا بعدشم توکل بخدا ولی دست خودم نیس سخته

اگه لایق باشم حتمن دعات میکنم 

غصه نخور می‌دونم سخته اما خلاص شدی و راحت سنی هم نداری 

من الان۱۲سال میکشم خوب که تو دل و جرات داشتی خودت رو خلاص کردی انشالله خوشبخت بشی عزیزم

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 
امید ندارم به ازدواج مجدد خوب

اوه چقد منفی نگاه می کنی ، من با اینکه امکان طلاق ندارم به آینده امیدوارم ، تو که طلاق گرفتی ۳ قدم از من جلوتری ، تازه قدر خانواده ات رو بدون ، خانواده ای که بعد طلاق آزار ات نمیده با ارزش ترین گنجه