2777
2789

چطور حرفا و رازایی ک نباید به بعضیا میگفتم الان با یادآوریش دلم ریش میشه

نمیتونم فراموش کنم

کاش میشد برم تو یه بدن دیگه هیشکی منو نشناسه

فقط میدونم اون موقع خیلی بچه و خام و بی تجربه و تنها بودم

واقعا تنها بودم.حتی سعی میکردم با خواهرام ک از من خیلی بزرگتر صحبت کنم اما اونا بهم توجه نمیکردن.توجه رو فقط تو لباس خریدن و کافه بردن میبردن

هیچ موقع نمیزاشتن من حرف بزنم همش صدامو میبریدن

از تنهایی رو آوردم به کسایی ک نباید

از اون زمان شاید حدود 5 سال بگذره ولی من جدیدا همه فکرا بهم هجوم میاره دارم عذاب میکشممممممممم

خدا کاش اون موقع تنها نبودم کاش خونوادم به جای این ک همش جلوم وایمیستادن کنارم وایمیستادن

چجوری خودمو ببخشم

چجوری حرفامو پس بگیرم

چقد با اون حرفا تهدیدم کردن.چقد تحقیرم کردن.چقد خوردم کردن

اول میخواستم خودمو بکشم

ولی الان دلم میخواد اون 2-3 نفر بمیرن.هر روز مردنشو تصور میکنم ک انقد از من سو استفاده کردن  

تو برو خود را باش

یکم دیگه بزرگ بشی از اینم عبور میکنی 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوزم نه خواهرام نه مامانم نمیشینن کنارم بام صحبت کنن ببینن درد من چیه

دیگه اون دختر خوب و مودب و ساکت قبلی نیستم.میبینم مامانم بجا این ک به صحبتام گوش بده داره زیر نویس تلوزیون میخونه عصبی میشم جیغ میکشم 

اونم فکر آبروشه همسایه ها نشنون ولی فکر من بدبخت نیست

هیچ دختری از دور و بریام قد من تحقیر نشده بود

الان من از خودم میترسم یبار بلایی سر کسی بیارم

جدیدا بام درگیر میشن وسیله پرت میکنم

عصبی شدم.خدایا بدادم برس

تو برو خود را باش

بخاطر ایگو هست یا همون نفس. اون فکرایی که توی سر هستن باید کمک کننده ما توی تصمیم گیری ها باشن ولی خیلی از ادما به جای این که این نفس براشون کار کنه، خودشون اسیر نفس و این فکر ها میشن و فقط با آگاهی میتونی از پسش بر بیای

باید بفهمی مغز چطور کار میکنه تا بتونی این حس هارو راحت کنترل کنی

لطفا لایک نفرمایید😅

بخاطر ایگو هست یا همون نفس. اون فکرایی که توی سر هستن باید کمک کننده ما توی تصمیم گیری ها باشن ولی خ ...

چه جالب تا حالا نشنیده بودم

هر چند جدیدا احساس کردم دچار وسواس فکری شدم نمیدونم ربط داره یا نه

از کجا باید بفهمم؟باید برم پیش روانشناس؟

تو برو خود را باش
هنوزم نه خواهرام نه مامانم نمیشینن کنارم بام صحبت کنن ببینن درد من چیه دیگه اون دختر خوب و مودب و س ...

چون کنترلتو دادی دست نفست

نفس یعنی "من"

وقتی کسی توجه نمیکنه، اون نفس فکر میکنه بهش توجه نشده تمام تلاششو میکنه خوشو مطرح کنه، یبار صداشو باا میبره یبار چیزی پرت میکنه و ... همه اینا بخاطر اینه که من بودن و وجودشو ثابت کنه

در حالی که تو اون من نیستی!!!!! تو در درجه بالا یه روح ستی که این من باید برای تو کار کنه مثل بدنت. باید کنترل رو از دستش بگیری

روحت باید بفهمه من من کردن کار روحت نیست 

روح با جهان یکی هست

آرومه

نیازی نداره کسی بهش توجه کنه

از این که "هست" از این که جزیی از جهانه از این که خوبی هارو میبینه لذت میبره

اما نفس که مربوط به جسمه اینارو نمیفهمه فکر میکنه اکه "من" نباشه نابود میشه

لطفا لایک نفرمایید😅

روح از وقتی بدنیا میاد کامله و بخشی از خداست

اومده اینجا تا ارتقا پیدا کنه و نشون بده از پس نفس برمیاد

نفس دنبال اثبات خودشه

یکی صداشو میبره بالا

یکی دنبال پول بیشتره تا بگه من بیشترم

یکی دنبال عمل زیباییه ت بگه من خوشگلترم

یکی دنبال توجه و شهرته تا بگه من از بقیه بیشترم

اینا یعنی این روح نیست که در وجود فرد کنترل کننده ست بلکه نفسه

توی همه دین ها با زبون ها و زاویه های مختف سعی میشه نفس رو به نحوی کنترل کرد

یکی میگه گناهه یکی میگه صوابه یکی میگه ایگو یکی میگه آگاهی یکی میگه بیداری

همش یه چیزه

همش به این ختم میشه که فکرای توی سرتو کنترل کنی

لطفا لایک نفرمایید😅

چون کنترلتو دادی دست نفست نفس یعنی "من" وقتی کسی توجه نمیکنه، اون نفس فکر میکنه بهش توجه نشده تمام ...

چقدر حرفات جالب و عمیقه بخدا 3بار خوندم هر بار یه چیز جدید از خودم میفهمم

خیلی دوس دارم بیشتر راجبش بدونم.از کجا میتونم از دست این ایگو و نفس و این منی ک میگی خلاص شم؟

کتابی راجبش هست؟

تو برو خود را باش
چه جالب تا حالا نشنیده بودم هر چند جدیدا احساس کردم دچار وسواس فکری شدم نمیدونم ربط داره یا نه از ...

بنظر من نرو 

راه های زیادی هست که میشه ذهن رو کنترل کرد

بسته به اعتقادات و اخلاقات داره

به ینفر هرچقد از ایگو بگی هرچقدر از کنترل ذهن بگی با این حرفا ارتباط برقرار نمیکنه ولی بگی این فکر شیطانه هر وقت فکر بد کردی صلوات بفرست فوت کن کمکش کنه

ینفر هرچقد بگی شیطان و خدا اصلا اعتقاد ندره ولی بهش بگی ذهن چطور کار میکنه راحت میتونه نفس رو از روحش شناسایی کنه و کنترلش کنه

تو بگو کدوم راحت تری تا از اون نطر بهت بگم

لطفا لایک نفرمایید😅

روح از وقتی بدنیا میاد کامله و بخشی از خداست اومده اینجا تا ارتقا پیدا کنه و نشون بده از پس نفس برم ...

متاسفانه از کنترلم خارج شده...

من یبار تو  خواب و بیداری یه خوابی دیدم که چنتا توپ بودن یه چیز لوله که موجود زنده نبود اشیا بود ولی مثل کرم میخزید بینشون داشت میخوردشون

همون منو از خواب پروند

تا الان تو ذهنم گیر کرده هر بار هم که یادم میاد تمام بدن مور مور میشه دندون قروچه میگیرم

خیلی وسواس های مختلف راجب چیزای دیگه گرفتم.من بچگی سخت و پر تنشی داشتم.میدونم همه اینا از بچگیمه...دلم میخواد دوباره برگردم بچگی خودمو بقل کنم نزارم کسی اذیتم کنه یا کتکم بزنه

یبار مث هر بار فکرای گذشته بهم حمله کرد.یهو جوری شدم انگار مسخ شدم.انگار شده بودم همون بچه هشت ساله ک تو انباری تو تاریکی حبسش کرده بودن و از ترس داشت جیغ میکشید ولی هر بار جیغ میکشید باز دعواش میکردن و میزدنش و باز درو روش قفل میکردن

انقدر جیغ کشیدم یادمه وسط جیغام ک چشامو بسته بودم دقیقا انگار همونجا بودم.این منه الان نبودم اون منه 8 ساله بودم و با تمام قوت جیغ میکشید

تو برو خود را باش
چقدر حرفات جالب و عمیقه بخدا 3بار خوندم هر بار یه چیز جدید از خودم میفهمم خیلی دوس دارم بیشتر راجبش ...

اره یه کتاب خوب هست اگه حوصله کنی و تا اخرش گوش بدی

زندگیت و دیدت عوض میشه

اسمش زمینی نو از اکهارت تول هست 

اگه کتاب صوتی گوش میدی کانالشو تو تلگرام بفرستم

لطفا لایک نفرمایید😅

متاسفانه از کنترلم خارج شده... من یبار تو  خواب و بیداری یه خوابی دیدم که چنتا توپ بودن یه چیز ...

اینارو من درک میکنم 

منم سختی های وحشتناکی کشیدم

بنظر من سختی باعث بیداری میشه

من اگه اون سختی هارو نمیکشیدم و همه باورا و اعتقاداتم از بین نمیرفت و سقف اسمون رو سرم خراب نمیشد نمیرفتم سراغ جواب

تو ام اگه سختی نمیکشیدی و این حرفارو اینجا نمیزدی هیچوقت به فکر کنترل نفس نمی افتادی

منم همیشه دلم میخواست چند نفر بمیرن خیلی بخاطرشون اذیت شدم برا همین درکت میکنم

اما وقتی بتونی ذهنتو کنترل کنی به قدری تغییر میکنی که این چیزا برات بی ارزش میشن

من اون مشکلاتم هنوزم هست ولی دیگه خیلی قوی تر از اونا شدم

اینایی که میگی خواب ها و فکر های گذشته، همشون نوار های ضبط شده ای هستن که تو ذهنت ذخیره شدن و هی میری دوباره پخششون میکنی این کار نفسه 

اما روحت میتونه مانع پخشش بشه. این کار با تمرین ممکنه

از نظر علمی هم ثابت شده. من توی کامپیوتر شبکه عصبی مصنوعی خوندم که از روی مغز طراحی شده برای همین با نحوه کار مغز تا حدودی آشنا هستم

لطفا لایک نفرمایید😅

مغز از یه سری شبکه عصبی تشیل شده که با هم در ارتباطن

بعضی از ارتباط ها قوی هستن

بعضی ها ضعیف

وقتی ما شروع میکنیم مثلا تمرین دوچرخه سواری میکنیم ، شبکه ها ارتباطات رو برای دوچرخه سواری قوی تر میکنن و بزرگتر میشن

هر چی بیشتر تمرین کنی اون ارتباط قوی تر میشه تا جایی که انقد ر قوی میشه که بدون فکر کردن میتونی اون کار رو انجام بدی

همههههه کار هایی که با تکرار و تمرین انجام میشن همینن

این فکرای منفی هم همینطوری هستن ما انقدر اینارو تکرار کردیم که ارتباطشون قوی شده و اون خاطره بد همیشه دم دستمونه

باید انقدر تمرین کنیم و اون رو پس بزنیم تا اون ارتباط ضعیف شه. وقتی ضعیف شد میفهمی چقدر بی اهمیت بوده و از شرش خلاص میشی

لطفا لایک نفرمایید😅