ثمینtailor مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 82 عنوان کیا امتحان گواهینامه دادن تازگی؟ چرا شوهرم همش رد میشه؟ 144 بازدید | 13 پست با اینکه هر وقت امتحان داره ازش میپرسم نخونده همه رو درست جواب میده ولی بازم رد میشه میگه یه سوالایی میدن که توی کتاب نیستهر کی تازگی قبول شده رمز قبولی چیه؟ زمین از توی جو یه سیاره خالی از سکنه به نظر میرسه ؛ پس آروم باش و بزرگش نکن 1400/04/20 | 23:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
7_darkness عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 728 والا من داداشم کتابه رو اصلا نخوند یه سری سوال خوند همش از همونا بود همون بار اولم همین آیین نامه و هم شهریو قبول شد تو نه آنی که همانی ، من نه آنم که تو دانی...♡
آرمیتاگل عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 2470 من سوالات رو از یکی از دوستان نی نی سایت گرفتممیخای بفرستم برات..بشینه همونا رو بخونه بره امتحان بدهمنم چندشم میشه از کتابش..نمیتونم اصلا بازش بکنم:/هم اینکه وقتم پر...میخاستم این هفته برم امتحان بدم ک بخاطر کرونا گفتن نمیشه بیای 🐚
بانوالیزارز عضویت: 1400/03/31 تعداد پست: 1730 من دوبار کتاب رو خوندمیادم دویا سه تا سوال رو چون تو کلاس خوب گوش کرده بودم جواب دادم با کتاب نمیشدولی کتاب رو بخوننیا از گوگل نمونه سوال دانلود کنید
ثمینtailor مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 82 من سوالات رو از یکی از دوستان نی نی سایت گرفتم میخای بفرستم برات..بشینه همونا رو بخونه بره امتحان ب ... امتحان شده ست؟قبولیش تضمینیه؟آخه امتحانای آنلاین تو گوگل رو میده همه رو قبول میشهاگه خوبه برام بفرست قربون دستت زمین از توی جو یه سیاره خالی از سکنه به نظر میرسه ؛ پس آروم باش و بزرگش نکن
pumpkiin عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 1230 تحصیلات شوهرت چیه؟اونا که با تست زدن اشنا نیستناکثرا رد میشنچون دقت نمیکنن بین گزینه ها و گزینه های مشابه رو اشتباه میکنن
آرمیتاگل عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 2470 امتحان شده ست؟ قبولیش تضمینیه؟ آخه امتحانای آنلاین تو گوگل رو میده همه رو قبول میشه اگه خوبه برام ... اره..میگفت داداشش همونا رو فقط خوند رفت سر جلسه..خب دیگ خود سوالات امتحانندرخواست دوستی بده..ایدیت رو بگو.بفرستم برات 🐚
ثمینtailor مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 82 تحصیلات شوهرت چیه؟ اونا که با تست زدن اشنا نیستن اکثرا رد میشن چون دقت نمیکنن بین گزینه ها و گزین ... دیپلم داره ولی باهوش و زرنگه و گیراییش بالاستشایدم دلیل رد شدنش همینه که شما میگی زمین از توی جو یه سیاره خالی از سکنه به نظر میرسه ؛ پس آروم باش و بزرگش نکن
pumpkiin عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 1230 دیپلم داره ولی باهوش و زرنگه و گیراییش بالاست شایدم دلیل رد شدنش همینه که شما میگی بهش بگید گزینه ها شبیه همبا دقت بیشتری انتخاب کنهچون بلد هستسریع میزنه
ثمینtailor مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 82 بهش بگید گزینه ها شبیه هم با دقت بیشتری انتخاب کنه چون بلد هست سریع میزنه دقیقا چون بلده میخواد زود جواب بدهاز یه جایی شنیدم چون سوالا لو رفته و تکراری شده از کتابای چاپ دهه 70 سوال طرح میکننخودش میگه 177 نفر بودیم 6 نفر قبول شدیم زمین از توی جو یه سیاره خالی از سکنه به نظر میرسه ؛ پس آروم باش و بزرگش نکن
ثمینtailor مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 82 بهش بگید گزینه ها شبیه هم با دقت بیشتری انتخاب کنه چون بلد هست سریع میزنه دقیقا چون بلده میخواد زود جواب بدهاز یه جایی شنیدم چون سوالا لو رفته و تکراری شده از کتابای چاپ دهه 70 سوال طرح میکننخودش میگه 177 نفر بودیم 6 نفر قبول شدیم زمین از توی جو یه سیاره خالی از سکنه به نظر میرسه ؛ پس آروم باش و بزرگش نکن