2777
2789
عنوان

کمکم کنید برای جدا شدن

141 بازدید | 10 پست

سلام دخترا خواهش میکنم کمکم کنید من 3 سال ازدواج کردم خانواده شوهرم خیلی  آزارم دادن پسرشونو پر میکردن مینداختن به جون دیگ بریدم دیشب از خونه زدم بیرون میخوام جدا شم ولی خانوادم مخالفن کمکم کنید چیکار باید بکنم

با شوهرت صحبت کن ب خانواده شوهرت بگو ک اونا هم اگه دختری دارند خداسرشون میاره

خیلی باهاش حرف زدم جلو روی اون بهم فهش دادن بی احترامی کردن ولی اصلا براش مهم نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بشین خونت مهریتو بزا اجرا ۶ ماه طول میکشه تا بره دادگاه همه چیشو توقیف کن بزا مث سگ پشیمون شه ...

آره الان دیگ از خونه اومدم بیرون بمیرمم برنمیگردم با همه چیش ساختم

آره الان دیگ از خونه اومدم بیرون بمیرمم برنمیگردم با همه چیش ساختم

وقتی تو خونت باشی دادگاه پشت توعه ولی وقتی خومتو ترک کرده باشی هم میتونه زن بگیره هم میتونه طلاقت نده هم داداگا اصلااا طرف تو نیس 

هج ی گوش پیچی میشه برا شوهرت و خانوادش

برا اینکه مهریتو بزاری اجرا مالیات باید بپردازی ب دادگاه اولش 

وقتی تو خونت باشی دادگاه پشت توعه ولی وقتی خومتو ترک کرده باشی هم میتونه زن بگیره هم میتونه طلاقت ند ...

من اصلا مهریه ام نمیخوام ازش بهش گفتم فقط طلاقم بده ولی زیربار نمیره

خیلی باهاش حرف زدم جلو روی اون بهم فهش دادن بی احترامی کردن ولی اصلا براش مهم نیست

تو خانواده شوهرت کدومشون بهترن مثلا یا پدرش یا خواهرش ؟ با اون صحبت کن ...یکبار شوهرت رو تهدید کن بگو ک روزی میشه منو از دست میدیا بعد پشیمونی فایده نداره ...خیلی جدی بگو 

ولی اصلا ب هیچ وجه خونه رو ترک نکن اون وفت همه چی ب نفع مرد تموم میشه.با مشاور صحبت کن

من یه پسر یک ساله هم دارم بیشتر بخاطر اون نمیتونم حرفی بهشون بزنم و تحمل کردم پسرم خیلی کوچیکه دلم نمیاد بچه طلاق بشه😔