2777
2789
انشاالله که خوب خوب میشن    

آمین.فدات شم.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
فعلا ک‌از ته دل ناراحتم حواب ازمایشم جالب نیست نگرانم

انشاالله که تو ازمایشت اشتباه شده باشه (بهترین دعایی که میتونم برات بکنم   ) واگرم چیزی هست زود خوب بشی و جدی نباشه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیشب چون بعد یک ماااه خواهر و خواهرزادم اومدن خونمون   

شایدفردایی نباشه🙃☀                                      یکی هست که فقط و فقط برای من نفس میکشه...                                                                                                                  اونم دماغمه 😎😑                                          ای محبوب عاشقان! به حق ادمین گروه اولیائت ، مارا نیز در پست شان Add کن.                                      الهی آمین    

۸سال پیش سه بار خوشحال شدم و از شدتش گریه کردم همش هم مربوط به یه جوجه رنگیم بود😂😂

وقتی شنیدم خواهرم بعد ۱۵ سال بارداره 

دومیش بچه اش دختر بود 

و سومین خوشحالیم وقتی دخترش دنیا اومد و خودم تحویلش گرفتم 

همه از گریه هام وحشت کرده بودن😂

بعد از اون فقط خوشحال غمگین بودم 

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

وقتی عشقم بود و همه چی عالی بود

بعد اون دیگ حس نکردم خوشحالم...

یکی همیشه هست که عاشق منه😍نگام که میکنه پلک نمیزنه😘 تنهاست خودش، ولی تنهام نمیزاره دریا که چیزی نیست عجب دلی داره😻با گریه هام میاد غمامو حل کنه 😍نزدیک میشه تا منو بغل کنه 💛از اسمون شهر خیلی پایین تره درو که وا کنم خـــــدا پشت دره🙋✨هر کاری که میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره💛 نامهربونی با دلم نمیکنه ...با هیچ قیمتی ولم نمیکنه❤ ...ی قطره اشکمو که میدرخشه باز بهونه میکنه تا منو ببخشه باز😁🌸😻