تصمیم گرفتم تجربه خودم در رابطه با عکس رنگی رحم رو اینجا بنویسم شاید افرادی که مثل من نسبت به این عکس، ترس و اضطراب دارن، قوت قلب بگیرن❤
من امروز (۲۰ تیر ۱۴۰۰) در مرکز سونوگرافی و رادیولوژی صدرا در تهرانپارس عکس رنگی رحم گرفتم. تماس که گرفتم گفتن نیازی به نوبت گرفتن نیست و از ساعت ۹ونیم تا ۱۸ میتونم برای عکس برم.
متاسفانه این مرکز یه کم شلوغ هست و پرسنل پذیرش هم کمی بی دقت و حواس پرت هستن☹
اما خانومی که عکس رو میگرفتن (خانم طاهری) بسیار خوش برخورد و مهربون و وظیفه شناس بودن. اول یه نسخه نوشتن که برم از داروخانه بگیرم. هزینه داروها و وسایل ۳۰۰هزار تومن و هزینه خود عکس ۶۰۰هزار تومن شد.
داخل مرکز یک شیاف دیفلوفناک ۱۰۰ گذاشتم و مسکن آلفن هم خوردم و ۱۰ دقیقه بعد رفتم برای گرفتن عکس. تختی که روش دراز کشیدم یک تخت معمولی بود(تخت معاینه نبود) و مراحل گرفتن عکس هم برای من که هر دو لوله م انسداد داشت ۲۰ دقیقه ای زمان برد.
تمام مراحل رو خانم طاهری با حوصله و جزئیات برام توضیح دادن که باعث میشد از ترسم خیلی کم بشه. هر مرحله میزان بیشتری از ماده حاجب رو وارد رحم میکردن تا انسداد و چسبندگی باز بشه و عکس میگرفتن که ببینن باز شده یا نه. فکر کنم برای من ۵ مرحله شد. هر باری که ماده رو وارد میکردن زیر دلم یه درد پریودی حس میکردم. دقیقا شبیه درد پریودی و کاملا قابل تحمل بود.
رادیولوژیست به من گفت که با توجه به انسداد لوله ها، تا الان قدرت باروری من نزدیک به صفر بوده😞یعنی تمام این ۶ماهی که در حال اقدام بودیم عملا بیهوده بوده اما خداروشکر طی مراحل عکس رنگی، انسداد لوله ها باز شد و واقعا به درد خفیفی که داشت می ارزید.
برای روزهای آینده هم مسکن و ژل واژینال و داکسی سایکلین دادن. تا ۳روز نباید نزدیکی داشت و تا ۱ هفته خونریزی طبیعی هست.