2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

1900 بازدید | 32 پست

تصمیم گرفتم تجربه خودم در رابطه با عکس رنگی رحم رو اینجا بنویسم شاید افرادی که مثل من نسبت به این عکس، ترس و اضطراب دارن، قوت قلب بگیرن❤

من امروز (۲۰ تیر ۱۴۰۰) در مرکز سونوگرافی و رادیولوژی صدرا در تهرانپارس عکس رنگی رحم گرفتم. تماس که گرفتم گفتن نیازی به نوبت گرفتن نیست و از ساعت ۹ونیم تا ۱۸ میتونم برای عکس برم.

متاسفانه این مرکز یه کم شلوغ هست و پرسنل پذیرش هم کمی بی دقت و حواس پرت هستن☹

اما خانومی که عکس رو میگرفتن (خانم طاهری) بسیار خوش برخورد و مهربون و وظیفه شناس بودن. اول یه نسخه نوشتن که برم از داروخانه بگیرم. هزینه داروها و وسایل ۳۰۰هزار تومن و هزینه خود عکس ۶۰۰هزار تومن شد.

داخل مرکز یک شیاف دیفلوفناک ۱۰۰ گذاشتم و مسکن آلفن هم خوردم و ۱۰ دقیقه بعد رفتم برای گرفتن عکس. تختی که روش دراز کشیدم یک تخت معمولی بود(تخت معاینه نبود) و مراحل گرفتن عکس هم برای من که هر دو لوله م انسداد داشت ۲۰ دقیقه ای زمان برد. 

تمام مراحل رو خانم طاهری با حوصله و جزئیات برام توضیح دادن که باعث میشد از ترسم خیلی کم بشه. هر مرحله میزان بیشتری از ماده حاجب رو وارد رحم میکردن تا انسداد و چسبندگی باز بشه و عکس میگرفتن که ببینن باز شده یا نه. فکر کنم برای من ۵ مرحله شد. هر باری که ماده رو وارد میکردن زیر دلم یه درد پریودی حس میکردم. دقیقا شبیه درد پریودی و کاملا قابل تحمل بود.

رادیولوژیست به من گفت که با توجه به انسداد لوله ها، تا الان قدرت باروری من نزدیک به صفر بوده😞یعنی تمام این ۶ماهی که در حال اقدام بودیم عملا بیهوده بوده اما خداروشکر طی مراحل عکس رنگی، انسداد لوله ها باز شد و واقعا به درد خفیفی که داشت می ارزید.

برای روزهای آینده هم مسکن و ژل واژینال و داکسی سایکلین دادن. تا ۳روز نباید نزدیکی داشت و تا ۱ هفته خونریزی طبیعی هست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم امروز عکس رنگی رحم با خانم طاهری داشتم واقعا خیییلی خانم خوش برخورد و دلسوزی بودن و کلی وقت گذاشتن و برام کامل توضیح دادن ، ضمن اینکه به همسرم هم گفتن که میتونن کنارم تو اتاق باشه و این خودش کلی دلگرمی میده به آدم، در کل من هم از خانم طاهری که تو مرکز صدرا بودن بسیار زیاد راضی بودم و امیدوارم که به زودی جواب هم بگیرم🥰

منم صدرا تهرانپارس رفتم 

ولي اون روز خانم طاهري نبودن ومن بشدت اذيت شدم و بلد نبودن وهمه كارهارو انجام داد ولي نتونست ماده حاجب رو وارد كنه 

كه خودشون كفتن فردا بيا دوباره

فرداش رفتم كه خود خانم طاهري بودن 

بهترين روز بود برام خوش اخلاق /هركاري كه انجام ميداد به خودم ميكفت/شوهرم اومد داخل اتاق /كااااااااااااملا بدون درد (درحاليكه روز قبلش گريه ميكردم زيردست اون خانم ناشي كه اونم كلينيك صدرا بود) 

فوق العاده بودن خانم طاهري

فقط اگه ميريد تاكيد أكيد داشته باشيد ك خود خانم طاهري باشن

اگر نبود برگرديد و معمولا صبح تا ظهر هستن فك كنم

چسبندگي ك داشتم باز كردن و خوشحال بودن خانم دكتر طاهري ك باز شده❤️❤️❤️ در اين حد مهربون واقعا خدا خيرشون بده ١٤٠٢/١٠/١٩

يكي از فرشته هاي خداوند روي زمين هستن

سلام وقت بخیر خسته نباشید ..همگی واقعا چرا کلینیک صدرا در مورد حضور ایشون دروغ میگن ...خانمها خانم طاهری خانمی حدود30 ساله ....با چشمان روشن حالا با یه بدون لنز رو نمی‌دون ....و مشخصه اینکه ابروها خیلی کشیده هست ....بسیار مهربان .خانم .باشخصیت .باحوصله صبور .زحمتکش .واقعا زحمتکش .شیر مادر حلالش ..و خداوند فقط به زندگیش برکت بده ...اون مجموعه فقط و فقط با حضور ایشون دلگرم کننده هست وگرنه که از پذیرش بسیار ناراضی هستم ..بسیار بی ادب ولی با دیدن خانم طاهری همه چی یادم رفت ...من هم چسبندگی داشتم و وقتی چسبندگی من باز شد من از خوشحالی اشک میریختم منو بغل کردن و کلی احساس خوب بهم منتقل کردن ...بله هنوز هم تو ای دوره زمونه انسانهای خوب هم پیدا میشه ...

سلام وقت بخیر خسته نباشید ..همگی واقعا چرا کلینیک صدرا در مورد حضور ایشون دروغ میگن ...خانمها خانم ط ...

سلام روز بخیر 

منم مراجعه کردم به مرکز سونوگرافی صدرا 

به من گفتند خانم طاهری انجام میدن بعد دیدم یه دکتر دیگه اومدن ... پرسیدم ایشون خانم طاهری هستند گفتند نه 

منم اعتراض کردم که از ساعت ده نشستم و یک ساعت گذشته .چرا زودتر نگفتید که ایشون نیستن.

منشی های پذیرش بسیار غیر حرفه ای و‌..... در حال صبحانه و بادهان پر صحبت میکنند. برای وقت بیمار ارزش قائل نیستن . 

متاسفانه اسم مرکز صدرا رو زیر سوال بردند . چنین مرکزی حداقل باید منشی های با ادب و حرفه ای داشته باشه . 

در هر صورت فقط با خانم دکتر طاهری عکس هاتون رو انجام بدید .

منم صدرا تهرانپارس رفتم ولي اون روز خانم طاهري نبودن ومن بشدت اذيت شدم و بلد نبودن وهمه كارهارو انجا ...

سلام 

دقیقا به منم گفتند خانم طاهری نیستن همکارشون کاربلد هستند خوب شد انجام ندادم .

سلام روز بخیر منم مراجعه کردم به مرکز سونوگرافی صدرا به من گفتند خانم طاهری انجام میدن بعد دیدم یه د ...

وای چه جالب. منم امروز برای بار دوم مراجعه کردم. سری پیش خانم طاهری عزیز نتونسته بودن یکی از لوله هام رو باز کنن. این خانمی که امروز اونجا بودن برام کلی وقت گذاشتن و بازش کردن. یادمم رفت اسمشون رو بپرسم.خیلی راضی بودم و خدا رو شاکرم که امروز این خانم بودن اونجا. از همینجا دستای مهربونشون رو می بوسم.

سلام دقیقا به منم گفتند خانم طاهری نیستن همکارشون کاربلد هستند خوب شد انجام ندادم .

سلام. من اومدم نظرات رو راجع به مرکز صدرا و عکس رنگی رحم بخونم که کامنت شما رو دیدم. اتفاقا این خانم کارشناس جدید خیلی استادن. امروز یه خانمی از خوشحالی که لوله هاش رو براش باز کرده بودن اشک شوق می ریخت. برای منم با صبر و حوصله و مهربونی انجام دادن و خداروشکر من لوله هام باز بود😊

سلام روز بخیر منم مراجعه کردم به مرکز سونوگرافی صدرا به من گفتند خانم طاهری انجام میدن بعد دیدم یه د ...

چقدر شماها تو حاشیه این. ول کنین این حاشیه سازی ها را. یه عکسه دیگه. مهم اینه که کسی که انجام میده مورد تایید دکتر رضوانی زاده باشه. دیگه چکار دارین منشی صبونه میخورده یا نه. روی بچه دار شدن فوکوس کنین. نه روی این حواشی

سلام. من اومدم نظرات رو راجع به مرکز صدرا و عکس رنگی رحم بخونم که کامنت شما رو دیدم. اتفاقا این خانم ...

ایشون خانم موقتیان هستند که برای من در مرکز سونوگرافی دکتر ندا ناصر کار عکس رنگی رو انجام دادند و یه جلسه هم در رادیولوژی صدرا حضور داشتند و لوله های چند نفر رو باز کردند براشون.