2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شغل شریفت چیه که این زن خارجی که صدرصد ایرانی ام نیست.باهات به قول خودتون مصاحبه کرده

چی؟اولا ک اگه شغل داشتم ک نمیرفتم مصاحبه کاری! دوم من کجا گفتم این خانومه ایرانی نیس اتفاقا ایرانی بود مگه خارجیام اینقد عقده ای میشن؟

خودت دوس داری یکی بیاد مسخرت کنه بگه فلان جاش اویزونه فلان جاش ترک داره و اینا

اگه خودم زدم قیافه خودمو اینجور ترسناک کردم ک مردمو بترسونم حق داره بیاد ن ک برای نقایص طبیعی مثل ترک یا بیماری...

اگه خودم زدم قیافه خودمو اینجور ترسناک کردم ک مردمو بترسونم حق داره بیاد ن ک برای نقایص طبیعی مثل تر ...

بدن خودشه  صورت خودشه اختیارش دست خودشه شما میتونی جلو شو بگیری ؟نه پس لطفل نگو چون حرفای شما برا اونا مهم نی

چی؟اولا ک اگه شغل داشتم ک نمیرفتم مصاحبه کاری! دوم من کجا گفتم این خانومه ایرانی نیس اتفاقا ایرانی ب ...

این عکس نتیه کم اراجیف بگو خواهشا

یکم زندگی کن! از مسیر لذت ببر....این لحظات دیگه تکرار نمیشن!🌱💜☘️💛
شما که نگفتین رفتی مصاحبه کاری؟ بعدشم این عکسا تو نت پره .این زنم من تونت عکسشو زیاد دیدم خارجیه هنر ...

اره داره چرت میگه تاپیک قبلشو بخون

یکم زندگی کن! از مسیر لذت ببر....این لحظات دیگه تکرار نمیشن!🌱💜☘️💛