2777
2789
عنوان

ای وی اف (کمک)

93 بازدید | 13 پست

سلام خانوما میشه کمکم کنین اگه تجربه ای دارین

من امروز ۶ پریودمه از ۲ پریود سینال اف ۹۰۰ میزنم و شبا قرص لتروزول ۲/۵ میخورم ۲ عدد 

تا دیروز پریودم در حد لکه بینی و خیلی کم بود وای دیروز امروز زیاد شده

به نظرتون عادیه یا باید پریودم کم میشد؟

چهارشنبه وقت دکتر دارم تا اون موقع قرصا و امپولارو ادامه بدم یا فردا زنگ بزنم بگم که خونریزیم زیاد شده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگین شرایطش چجوریه؟ اگه نگیره دفعه اول برا بار دوم هم باید ۲۰ تومن اینا داد؟ 

من تو بیمارستام دولتی میخوام انجام بدم همه چی با دارو ها ۷ تومن

دفه دوم کمتر میشه اگه نگیره چون پانکچر و فیریز دیگه نداره فقط انتقال و داروهاس

من تو بیمارستام دولتی میخوام انجام بدم همه چی با دارو ها ۷ تومن دفه دوم کمتر میشه اگه نگیره چون پان ...

پس چرا من از دکترم پرسیدم بهم گفت ۲۰ تومن؟😐😐

بیمارستان دولتی تحت نظر دکتر میرین؟

پس چرا من از دکترم پرسیدم بهم گفت ۲۰ تومن؟😐😐 بیمارستان دولتی تحت نظر دکتر میرین؟

شما کدوم شهرین؟

دکتر من که تو کلینیک هم انجام میده با داروها ۱۲ میگیره

منم تبریزم.اره دیگه تعیین جنسیت گرونتره.کدوم دکتر میرین

دکتر معین زاده.

خب من اگه مثلا انجام بدم دفعه ی اول ۲۰ تومن رو میگیرن بعدش اگه خدایی نکرده نگرفت جنین فریز شده هس بعدش کم میگیرن و فقط هزینه انتقال رو میگیرن؟