2777
2789
عنوان

مهد کودک خوب تو غرب تهران

283 بازدید | 5 پست

من یه دوسالی هست پست نذاشتم و مشغول بچه داری بودم😬الان پسرم دو سال و خورده ای شده و میخوام بعد سه سالگی بذارمش مهد. انقده استرس دارم که کدوم مهد بذارمش😢 نگرانم که باهاش خوب برخورد نکنن ، چه میدونم انقده تو این دوره کرونا چسبیده بودیم به هم که فکر کنم دارم بهونه گیری میکنم که از پیشم نره 😜تورو خدا راست حسینی بگین تجربه اتونو از مهدهای خوب، هزینه اش مهم نیس برام ، جان من تبلیغ نکنین ، بحث آینده بچه ها در میونه 🙏😊

سلام دوست عزیز منم دنبال مهد هستم تو این شرایط کرونا خیلی سخته پیدا کردن مهد مناسب خیلی هم قیمت ها ب ...

سلام عزیزم، منم خیلی جدی دنبال مهد هستم ولی هنوز به نتیجه ای نرسیدم. فعلا با چند تا از والدین مهدهای الف و نارنج صحبت کردم و نظرشون مثبت بود . بازم باید تحقیق کنم. راجع به شهریه هیچی نمیدونم ، الان وضعیت شهریه ها چطوریه؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم، منم خیلی جدی دنبال مهد هستم ولی هنوز به نتیجه ای نرسیدم. فعلا با چند تا از والدین مهدهای ...

سلام شما مهد خوب پیدا کردین ؟ منم حساس و وسواسم به غذاش و طرز برخورد و تربیت جنسی و...میشه تجربه هاتونو بگین بهم؟