2777
2789

اگه جایی می‌شناسیم که دستگاه لیزرش کندلاست ممنونتون میشم شماره و آدرسشو بدین

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد،،،،،یک بد نکند تا به خودش، صد نرسد / من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من،،،،،تو نیک نبینی و به من بد نرسد/ خیام
من کلینیک بینا میرم تو ساختمان دانا هست دستگاهش کندلاست

راضی هستی ؟ چند جلسه رفتی؟

شمارشو داری؟

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد،،،،،یک بد نکند تا به خودش، صد نرسد / من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من،،،،،تو نیک نبینی و به من بد نرسد/ خیام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راضی هستی ؟ چند جلسه رفتی؟ شمارشو داری؟

دو جلسه رفتم

ولی خواهرم رفته بود و راضی بود

اره فعلا که راضیم محیطش و برخوردشونم خیلی خوبه

۰۹۱۱۳۴۰۱۰۹۳

۰۱۳۳۲۱۳۱۳۳۹

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
دو جلسه رفتم ولی خواهرم رفته بود و راضی بود اره فعلا که راضیم محیطش و برخوردشونم خیلی خوبه ۰ ...

خواهرتدبعد چند جلسه کلا دیگه مو نداشت؟

من پیش درکتر امامی سیگارودی رفتم دستگاهی الکس با سه تا طول موج، که به پوست ژل میزنن بعد میکشن.

۹جلسه رفتم ، هنوز هم مو دارم، فقط زیر بغلم خوبه

دو جلسه رفتم ولی خواهرم رفته بود و راضی بود اره فعلا که راضیم محیطش و برخوردشونم خیلی خوبه ۰ ...

زنگ زدم جواب نداد، ساعت کاریشون چجوریه؟

و کل بدن چقدر میگیرن؟

خواهرتدبعد چند جلسه کلا دیگه مو نداشت؟ من پیش درکتر امامی سیگارودی رفتم دستگاهی الکس با سه تا طول م ...

خواهرم اول رویال میرفت از وسطاش اومد اینجا فکر کنم نمیدونم چند جلسه طول کشید فکر کنم هشت جلسه شد ولی الان هر شش ماه میره

کلا هر بدنی متفاوت جواب میده

زنگ زدم جواب نداد، ساعت کاریشون چجوریه؟ و کل بدن چقدر میگیرن؟

موبایل بگیری جواب میده شبم

اینستاگرام هم جواب میده

اگر باز جواب نداد درخواست دوستی بده شماره اپراتورشو بفرستم هماهنگ کنی

ببین بهم گفت بین ۶۰۰-۸۰۰ میگیره

من چون قد بلند و هیکلیم همون ۸۰۰ شد ولی چون بازو نبود ۷۵۰ میشه که ۷۱۳ میگیره

موبایل بگیری جواب میده شبم اینستاگرام هم جواب میده اگر باز جواب نداد درخواست دوستی بده شماره اپرات ...

دستت طلا

من کلینیک بینا میرم تو ساختمان دانا هست دستگاهش کندلاست

عزیزم شما راضی بودین از لیزر کلینیک بینا؟

الهمم صل علی محمد و آل محمد.                    مــیـونِ مـا یـہ دیـــواره بــڱـو میــشہ شـڪسـت یــا نـہ؟
عزیزم شما راضی بودین از لیزر کلینیک بینا؟

بله من راضی بودم دیگه به شارژ رسیده بود باید هر سه ماه میرفتیم که فقط یکبار رفتم و از اون موقع یکسال گذشته تا حدود زیادی برگشته البته نه همه قیمتا

ولی مقصر خودم بودم که نرفتم چون بهم گفته بودن حداقل باید تا یکسال شارژ سه ماهه رو برم