2777
2789
عنوان

تولد پدرشوهرمه میشه مشورت کنبم؟🥰

345 بازدید | 30 پست

امسال اولین ساله که عروسشون شدم و تولدشونه،زیاد اهل تولد اینا نبودن چون دختر نداشتن،۱۵روز دگه تولدشونه بنظرتون چیکار کنم که خوششون بیاد و خوشحالشون کنم؟

من تجربه‌ ای ندارم چون اکثرا با مادرم انجام میدادیم الان تنها شدم😅 کادو چی بگیرم؟خوراکب کیک اینا چجوریه داستانس😬😬😬

ی جشن کوچیک. کافیع سرزده با ی کیک بری کنارش و بغلش کنی و تولدشو تبریک بگی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه کیک بگیر با یه پیرهن یا بلوز مردونه واسش🤗

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

اگر ازدواج کردی شام دعوتشون کن خونتون شام مفصل درست کن و کیک و میوه هم بخر اخر شب کیک رو روش شمع بزار بیار که فوت کنه و براش ارزوی خوب کنید 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

بنطرم ی کیک و ی لباس . ی جوری تولد بگیر که فقط از رو محبت  باشه بعدا توقع جبران نداشته باشی . خودتو تو خرج زیاد ننداز 

برای قرعه کشی ام به اسمم در بیاد ی صلوات مهمونم کنین  شماره ۴۷   
بنظرم ساعت خوبه یه کیک خوشگل و خوشمزه هم بگیر شامم دعوتشون کن خونه ی خودتون یه دور همی و یهویییی س ...

مرسی عزیزم،من تازه نامزدم خونشونم خودم خونه ندارم الان😬 راستش زیاد اهل ساعت گذاشتن نیستن 

جاری نه،خودم اولین عروسم بقیه مجردن پدرشوهرم ۴۸سالشونه...شوهرم اره موافقه

پس حتما تولد بگیر  حتما خوشحال میشه . خونه رو هم تزیین کن 

برای قرعه کشی ام به اسمم در بیاد ی صلوات مهمونم کنین  شماره ۴۷