2777
2789
عنوان

مقاومت عجیب پسرم دربرابر خواب

94 بازدید | 9 پست

سلام خانوما پسرم‌۱۳ ماهشه به طور عجیبی دربرابر خوابیدن مقاومه.من اصلا بهش اجبار نمیکنم ک ب زور بخوابونمش.خودش از وقتی خوابش میگیره تا وقتی بخوابه ۳ ساعا طول میکشه .تا خوابش میگیره پامیشه میشینه یا فوری چاردست و پا میره ک خوابش بپره.یا با ی چیزی بازی میکنه.دیروز یکم تب داشت هر ۶ ساعت بهش استا و سرماخوردگی کودکان و دیفن هیدرامین دادم.گفنم دیگ با این اوصاف شب میخوابه ولی بخدا ساعت۵/۵خوابید....هی میخوابید تا میخواستم بخوابم بیدارمیشد گفتم شاید خوابش نمیاد برق و روشن کردم بازی کنه خودش دیگ خوابش برد حین‌بازی.بعد منم خوابیدم دوباره نیم ساعت دیگ بیدارشد.دکتر بردمش میگ مشکلی نداره ی وقتایی شاید از زیاده خوری معده اش درد میگیره بهش قرص میدم.ی ساعت قبل خوابم چیزی بهش نمیدم ک سنگینی کنه رو معده اش...چکاپ گرفتم هیچ‌مشکلی نداره .اما دیگ بیخوابی واقعا مریضم کرده عصبی شدم.در طول روز هم ی ساعت بعد از ظهر میخوابه نیم ساعت .ساعت۸/۵ دیگ بیدار میشه ساعت۱ میخوایه ..الان از ساعت ۱۰ بیداره خوابش میاد ولی نق میزنه نمیخوایه.روپام میذارم خودشو پرت میکنه پایین شیر میدم وقتی خوابش میگیره روشو اونور میکنه گریه میکنه شیر نمیخوره ک نخوابه

پسر کوچیکه منم همین جوره

حتی الان که هفت سالشه

طی روز اصلا نمی خوابه

شبم از همه دیرتر می خوابه 

صب ساعت ۸نهایت خوابشه

همش به ما میگه شما چرا انقد می خوابین😬

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه.....
پسر کوچیکه منم همین جوره حتی الان که هفت سالشه طی روز اصلا نمی خوابه شبم از همه دیرتر می خوابه&nb ...

وای من امید داشتم بزرگ‌شه خوب شه.پس کلا اینجوریه😣😣😣😣😣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای من امید داشتم بزرگ‌شه خوب شه.پس کلا اینجوریه😣😣😣😣😣

دیگه سیستم بدنشون اینجوریه

من که استامینوفن میدادم کلا انگار بر عکس عمل میکرد😂

همه بچه ها تو ماشین می خوابن این کلا سر حال تر میشد یه وضعی

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه.....
دیگه سیستم بدنشون اینجوریه من که استامینوفن میدادم کلا انگار بر عکس عمل میکرد😂 همه بچه ها تو ماشی ...

وای اره بخدا منم استامینوفن میدم این بیشتر شارژ میشه

اينستاگرام ، اين پيج ها رو بخونين.

اگه مشاوره تلفني خواستين ، بگيرين.

Sleep-mama-sleep

Littlezdream

Khabe-koodak

Sleep-clinic-dr.parsapoor

Professor.dr.jalilolghadr

خانم دكتر پارساپور هر چهارشنبه لايو پرسش و پاسخ دارن ، ميتونين بپرسين.