2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

406 بازدید | 55 پست

سلام خانوما

من امروز روز دوم پریمه و بعد پری میخوام اقدام کنم 

کسی تجربه ای داره تو این چن روز چه چیزی بخورم برای گرمی رحم و تخمدانام خوب باشه وبرای سریع باردار شدن 

خداروشکر هم هیچ مشکلی ندارم نه کسیت نه چیز دیگه ای 

من نمیخوام قرص یا امپولی مصرف کنم برای ازادشدن تخمک

اگه با داروهای گیاهی تجربه ای دارین بهم بگین ممنون میشم

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
تو پریودت گرمی زیاد بخور  بعدم زیاد ورزش کن

عرق کاسنی خوبه بخورم؟

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عرق کاسنی خوبه بخورم؟

نه اصلا 😐

عرق کاسنی طبعش سرده برا شما خوب نیست الان 

عرق کاسنیو حتما به شوهرت بده روزی نصف استکان برای تولید و تقویت اسپرم عالیه 

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...
من این ماه از کیت استفادع کردم و اقدام کردم بیبی چکم هاله انداخته  گفتم شاید این نکتم بدردت بخ ...

یعنی کیت استفاده کنم دقیقا؟

نه اصلا 😐 عرق کاسنی طبعش سرده برا شما خوب نیست الان  عرق کاسنیو حتما به شوهرت بده روزی نصف ا ...

مرسی حتما به شوهرم عرقدکاسنی میدم خودم

خرما عسل موز و گردو میخورم 

توپریودی تخم هویج بجوشون بخور پونه بخور برای رحم و تخمدان خیلی خوبه بعد از پریودی هم کاسنی هم خود ...

تخم هویج عطاری داره؟

پونه رو هم دم کنم ؟؟

شما خودت الان از اینا میخوری؟؟؟

منم مث شما امروز پریودم تموم میشه میخوام اقدام کنم انشالله ب زودی باردار میشیم 

شما امروز چندم پریودیته؟؟؟

یعنی کیت استفاده کنم دقیقا؟

منک کیت زدم ۹روز بعد از پاکی مثبت شد درصورتی ک خیلیا میگن روز۱۴تخم‌گذاریه البته من دوره ام۲۶روزه بود بر اساس کیت اقدام کردم خداروشکر امروز تست هاله داشت

میشه برای سلامتی نینیم صلوات بفرستی سالم بدنیا بیاد🤩🤗

از کی میخوای اقدام کنی عزیزم؟؟

اقدامت سه روز اول پشت سرهمه؟یا یه شب در میون؟