اول از همه من بگم که خرید تم تولد از این سایت ماهورا چیزیه که در نظر داشتم تبلیغش رو بکنم از این تاپیک اما اگر شما حس بدی به تبلیغ دارید، این رو در نظر نگیرید و موضوع مطلب رو مطالعه کنید تا بهترین تم های تولد برای یک سالگی دختر و پسر رو جداکانه بهتون معرفی کنم و از هر جایی که دوست داشتید خریدتون رو انجام بدید دوستای عزیزم.
بهترین تم تولد های یک سالگی دخترانه
خب من نظر خودمو راجب بهترین تم های دخترونه برای یه بچه یک ساله بهتون میگم تا شما هم ببینید کدوم این موارد سازگاری بیشتری با بچتون داره و همونو انتخاب کنید.
1. تم تولد اسب تک شاخ
به نظرم یکی از جذاب ترین تم های دخترونه برای تمام سنین هستش و بچه هام معمولا خیلی از این تم استقبال می کنند.
لباس هایی که میتونید تن بچه ها کنید هم خیلی با مزس و خیلی تولد خوش آب و رنگی میشه.
2- تم تولد پونی
این تم هم یجورایی شبیه همون تک شاخ یا یونی کورنه بر گرفته از یه شخصیت اسب با نمکه که بچه های یک ساله باهاش خوب ارتباط برقرار می کنن.
آبی، صورتی، قرمز، زرد و سبز همگی تو این وجود دارن و خیلی تم شادیه.
3- تم تولد ال او ال سورپرایز
این تم خیلی فروش خوبی داره و از اون جایی که عروسک های ال او ال خیلی طرفدار داره، تمش هم برای بچه ها خیلی جذاب و باحاله
رنگ های صورتی، آبی و سفید اصلی ترین رنگ های این تم هستند که توی فروشگاه ماهورا با این رنگ ها تم تولد ال او ال فروخته میشه اما شاید اگر جا های دیگه بگردید بتونید رنگ های دیگه ای هم پیدا کنید چون عروسک هاش خیلی متنوع هستند و همشون هم رنگ بندی های جذابی دارن.
دیگر تم های دخترانه برای یک سالگی
چند مورد تم دیگه هم بهتون معرفی می کنم که هر کدوم رو خواستید سرچ کنید تا رنگ بندیهاشو ببینید فقط حیفه که این مورد هارو هم ندونید:
تم تولد دختر کفشدوزکی، تم تولد کیتی، تم تولد بیبی، تم تولد میشا و ماشا و تم توت فرنگی خوش رنگ و لعاب ترین تم های دخترونه هستند که الان به ذهنم میاد برای دختر های یک ساله انتخاب های خوبی هستند.
بهترین تم های پسرونه برای تولد یک سالگی
برای پسر ها هم میتونید این چند مورد تم رو انتخاب های تاپ برای یک سالگی در نظر بگیرید:
1. تم تولد بچه رئیس
قطعا رتبه اول بچه رئیسه که بچه ها عاشق این شخصیت هستند و خیلی ازش حس خوبی میگیرن.
رنگ بندی آبی، مشکی و سفید با کمی خرج کار طلایی برای تم تولد بچه رئیس استفاده شده.
2. تم تولد باب اسفنجی
دوست دارم رنگ بندی های مختلف رو ببینید مثلا برای دخترونه لازم نیست حتما صورتی یا قرمز باشه یا اینگه برای پسر ها حتما از رنگ آبی استفاده کنید.
باب اسفنجی جدا از اینکه خودش خیلی طرفدار داره و محبوبه، رنگ بندی متفاوتی هم داره و جشن تولد خیلی فانتزی رو درست میکنه برای بچه های یک ساله.
3- تم تولد پی جی مکس
یکی از جدید ترین تم های پسرونه هستش که خیلی سریع معروف شده و فروشش هم به نسبت قدمتش عالیه.
رنک های آبی، قرمز و سبز توی این تم وجود دارن که طبق سلیقه خودتون میتونید یکی از رنگ ها رو رنگ اصلی در نظر بگیرید و بقیه پوشش دهنده اون باشن.
دیگر تم های پسرانه برای تولد یک سالگی
تم تولد بیبی پسرانه، تم تولد فیل که خیلی باحال و با مزس، تم تولد مک کوئین که یه ماشین قرمزه و پسر بچه ها معمولا دوست دارن اما تو یک سالگی شاید زیاد مناسب نباشه، تم تولد جنگل و تم تولد بالن هم موارد بعدی هستش که برای پسر های یک ساله خوبه.
اما اینو در نظر بگیرید پسر ها باید به یه سنی برسن تا رویاپردازی کنن و یه قهرمان مثل سوپر من یا اسپایدر من رو برای خودشون انتخاب کنن.
تو سن های پایین بهتره بیشتر به فانتزی بودن تم توجه کنید.