2777
2789
عنوان

کات کنم باش یا ن؟

171 بازدید | 12 پست

با یه پسری دوروز نبود دوس شده بودم بااینک میگفتم حق نداری بیش از حد بم دس بزنی میگف باشه ولی توی چت همش دوس داره چتای معاشقه ای کنیم بهمم میگه واقعی نه فقط توی چت..

چیکار کنم بهش میگم معذبم نگو اینارو ناراحت میشه چیکار کنم باهاش بمونم یا نه؟خیلی معذب میشم ازین جور حرفا

اینا ی جور بلاک کن خنکیش ب من برسع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو که خودتم میدونی پسرا برای سواستفاده دوست میشن و هوس  پس مشکلت چیه؟؟

بعضی وقت ها به جای جروبحث کردن ،فقط به طرف نگاه می کنم و تعجب می کنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور تو کله ی به این کوچیکی جا شده...

دیگه وقتی دوس پسر میگیری باید اینجاهاش هم وایسی. تو ک اینجوری هسی کات کن و اصلا دیگه دوس پسر نگیر. 

همه واسه همین چیزا دوس دختر میگیرن. 

اینجوری ک میگی از ای حرفا نزن خودش زودتر کاات میکنه 😂😂😂انگار داره با مامانش خرف میزنه 😂😂😂

کات کن دلبندم

در زندگی آموختم که با انسان وقیح و بی حیا *بحث*نکنم، چون اون چیزی برای از دست دادن ندارد و فقط روح مرا تباه میکنید 😀😏

عزیزم اول میخواد حرفشو بزنه تا قبحش برا تو بریزه یه مدت دیگه حضوریم این حرفارو میزنه بعد انجام میده 

این ادمه مریضیه کات کن 

چه کسی می داند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی

بهش بگو خوشم نمیاد ازاین حرفا 

اگه دیدی باز ادامه داد

بلاک 

شخصی جهنم را برایم اینگونه توصیف کرد: در اخرین روز زندگی ات  در روی زمین شخصی که از خودت ساخته ای. شخصی که میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد.

اغلب پسرا هدفشون از دوستی همینه دیگه کات کن تا بیشتر از این بی حرکت نشدی 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

دوستی واسه همین چیزاست دیگه  از اول باید هدفتو مشخص کنی

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)