2777
2789
عنوان

حالم یه جوری میشه یدفه. همش توی ذهنم میاد اشهد بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 24 پست
کلا جوگیر و خرافاتی ای😂😩 خب اگه دردت زیاده برو دکتر

نه باور کن خرافات نبود 

ولی خب بعدش که اونجوری میشدم شدتش کمتر بود ازمایش که دادم پتاسیم بدنم خیلی پایین بود

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزن نت تست رایگان پانیک قشنگ بخون بعد جواب بده خب ببین نمرت چند میشه و تفسیر تست رو هم بخون و عمل ...

باشه ممنون

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
منم هر روز استرس شدید دارم به حدی که دل پیچه میشم بی حال میشم دستام میلرزه وناخاسته گریه میکنم😔😔

منم همینجوری شدم الان هی این حالت بهم دست میده تنها هم هستم 

بزن نت تست رایگان پانیک قشنگ بخون بعد جواب بده خب ببین نمرت چند میشه و تفسیر تست رو هم بخون و عمل ...

تست رو انجام دادم از چند سایت

توی همشون گفته بود اضطراب شدیدی دارم و احتمال بیماری پانیک خیلی بالاست 

تمام علائمشو دارم

نمیتونم به شوهرم بگم منو ببره دکتر 

میره به مامانم میگه و باز همشون میگن هیچیت نیست 

چیکار کنم 

خیلی حالم بده 😔😔😔

تست رو انجام دادم از چند سایت توی همشون گفته بود اضطراب شدیدی دارم و احتمال بیماری پانیک خیلی بالاس ...

خب بره بگه

از اینکه تو جهنم پانیک بسوزی بهتره

هرجوری هست برو  دکتر خواهش میکنم

من بخاطر پول نرفتم و ۳ساله عذاب میکشم به قرآن الان نمازمو نشسته خوندم اومدم توسایت حواسمو پرت کنم رد بشه بره😢

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
خب بره بگه از اینکه تو جهنم پانیک بسوزی بهتره هرجوری هست برو  دکتر خواهش میکنم من بخاطر پول ...

یعنی ازین بدتر هم میشم؟؟

میشه بگی الان علائمت چیه؟

یعنی ازین بدتر هم میشم؟؟ میشه بگی الان علائمت چیه؟

افکار مرگ سرگیجه انقدی که دارم میوفتم . حس میکنم تو قایقم اونجور تکون میخورم

بی حسی تو پاهام گزگز دستو پام وحشت تاریکی

خدا خودش کمکمون کنه😭

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
افکار مرگ سرگیجه انقدی که دارم میوفتم . حس میکنم تو قایقم اونجور تکون میخورم بی حسی تو پاهام گزگز د ...

منم همین علائمو دارم 😔😔😔

از بعدظهر شدیدترم میشه همش ولم نمیکنه میخوام بلند شم یدفه توی پاهام بی حسی میاد باز میفتم خیلی میترسم همش فکر میکنم دارم میمیرم 

دلم بحال دخترم میسوزه اون بعد من چیکار میکنه 😔😔

منم همین علائمو دارم 😔😔😔 از بعدظهر شدیدترم میشه همش ولم نمیکنه میخوام بلند شم یدفه توی پاهام بی ...

اره لعنتی دم غروب بیشترررر میشه

جدول حل کن تو تاپیک پانیک برو از تجربیات دیگران استفاده کن فعلا ولی برو دکتر