2777
2789
عنوان

پریود ۳روزه ؟؟

452 بازدید | 15 پست

علتش چی میتونه باشه من کلا همیشع پریودام ۵روزس ... این ماه ۴روز زودترم پریود شدم ک کلا نهایت ۳روز طول کشید ...چرا؟

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤

برا من ده روزس بیشتر😵

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
برا من ده روزس بیشتر😵

من استرس گرفتم 

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من استرس گرفتم 

برو دکتر زنان

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
لکه بینی بود یا خون شدید مثل همیشه؟

کلا روز اول ک ساعت ۶بعدازظهر شروع شد ک روز اول لکه بینی با چند قطره بود .... روز دوم چند قطره بود و روز سومم فقد لکه بینی 

منم پری هام ۸ روزه اس این ماه ۴ روزه شد دو روز لکه دو روز پری خیلی تعجب کردم الانم سه چهار روزه کمر ...

نکنه بارداری؟

همون نشونه های پریودی رو داری ممکنه لکه بینی باشه و..

من ۴روز قبل موعدم پریود شدم ک کلا بی سابقس

کلا روز اول ک ساعت ۶بعدازظهر شروع شد ک روز اول لکه بینی با چند قطره بود .... روز دوم چند قطره بود و ...

خب این پریود نبوده لکه بینی بوده

احتمالا استرس داشتی یا هر چیزی ک بهم خورده پریودت

چیزای قاعده اور بخور اگر خوب نشدی برو دکتر.

پونه بخور 

با زعفرونم میگن خوبه

خب این پریود نبوده لکه بینی بوده احتمالا استرس داشتی یا هر چیزی ک بهم خورده پریودت چیزای قاعده اور ...

ولی قشنگ روز دوم قطره خون بودا 

به سن هم ربط داره تغییرات و.... شاید سنت زیر ۲۰باشه

ن ۲۱سالمه