2777
2789

کسیو دارین بنای ساختمان باشه که هرروز از صب تا عصر بیاد سرکار و کار بکنه نه اینکه از زیر کار ذربره زود خونه رو تحویل بده و دلسوز باشه داریم خونمونو تعمیر میکنیم بنامون از صب میاد تا ظهر ول میکنه میره حال کار نداره خسته شدم

تاپیک اوتیسم و تاخیر گفتار و تجربم رو بخون شاید بدردت بخوره

متاسفانه ماهم هرچی بنا میشناسیم همین مدلن ....پوست ماراهم کندن تا تعمیرکردیم

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه ماهم هرچی بنا میشناسیم همین مدلن ....پوست ماراهم کندن تا تعمیرکردیم

هرروز دعوا دارم باشوهرم بادوتا بچه واساسام اومدم خونه مامانم سربارم اونم کار نمیکنه پدرشوهرم بنامونه

تودوستان کسیو نداره بناتون همکارش باشه ..روزی چنده مزدش

نمیدونم روزی چندی ولی مطمئنم روز مزد کار نمیکنه متری کار میکنه اطرافیانم زیاد هست ولی بهشون اعتمادی نیست ولی این که میگم شوهر عممه دستکارشم خیلی خوبه 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
نمیدونم روزی چندی ولی مطمئنم روز مزد کار نمیکنه متری کار میکنه اطرافیانم زیاد هست ولی بهشون اعتمادی ...

اصولا برای کاشی کاری اینا متری کار میکنن 

شوهرم ام دی افی هستند اگه کار داشتی در خدمتیم

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 
شوهرم ام دی افی هستند اگه کار داشتی در خدمتیم

عه ما ام دی افمو بدنه فلزه سایز اشپز خونه جدیدمون باید تغییر کنه باید ام دی افامونو ببرن برش بدن تغییر سایز بدن انجام میده؟؟کارگاهش کدوم منطقه میشه؟؟؟