2777
2789
عنوان

مربا آلبالوپزا

74 بازدید | 13 پست

بچه ها مربا آلبالو درست کردم شوهرم میگه شیرینیش کمه میخواستم ببینم میتونم شکرا آب کنم بریزم تو شیشه ها یا باید از اول بریزم توقابلمه شکربهش اضافه کنم

به دنیایی که مردانش عصا از کور میدزدند من از خوش باوری آنجا محبت آرزو کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکر روالان آب کنی بزنی بهش مربات ترش میشه وکپک میزنه 

همون اول باید میزدی ،معمولا یکه کیلو البالویه کیلو ونیم شکر میخاد ،اما من ۱کیلو یا کمتر شکر میزنم وشیرینیش هم خوب میشه 

مگه نباید یه جوش بزنه

نمیدونم قبلا جوشاشا زده دیگه حالش را نداشتم از اول بریزم توقابلمه گفتم شاید بشه شیره شکر به شیشه ها اضافه کرد

شکر روالان آب کنی بزنی بهش مربات ترش میشه وکپک میزنه  همون اول باید میزدی ،معمولا یکه کیلو الب ...

ما البالو ها خیلی شیرین بود گفتم شکر کمتر بزنم هرسال درست میکنم خوب میشه امسال به خاطر شیرینی آلبالوها شکر کم زدم شوهرمم خیلی حساس رو طعم

نصف مربا رو بزار با شکر چند قل بزنه  بعد اگه جا داری بریز تو ظرف بزار فریزر

براچی نصف وچرا فریزر؟؟