2777
2789
عنوان

یه مشورت بدید

34 بازدید | 5 پست

سوال:خانم ها یه پیشنهاد بهم میدید

من قبلا جایی کار میکردم تو دوران بارداریم و زیاد برام احترام قائل نبودن مثلا یه بار من از شدت کار زیاد تو بارداری با اینکه وظیفه ام هم نبود بیحال شده بودم یکیشون نیومد بگه چته  یا مثلا بچه ام به دنیا اومد نه اومدن دیدنم نه حتی یه زنگ زدن  با اینکه من قبلا براشون مثلا هدیه تولد و... داده بودم.

الان دوباره همونجا بهم پیشنهاد کار دادن

ولی دلم ازشون گرفته

به نظرتون برم؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اذیتت کردن نرو ولی من دوست ندارم اگه روزی حامله باشم مردم سرکار هوامو داشته باشند

نه من انتظار نداستم هوامو داشته باشن ولی به عنوان یه انسان وقتی قندم افتاده بود و جون نداشتم حتی از پله بیام بالا انتظار داشتم بیان 

اکثره جاها اینجوریه ، همکارها به فکر هم‌ نیستن 

اگه بهش نیاز مالی دارید و‌جای دیگه کار نیست خب برید ، اما اگه نه چرا میخوایید به ارامشتون لطمه بزنید 

درخواست دوستی قبول نمیکنم