2777
2789
عنوان

اپلیدی

146 بازدید | 24 پست

سلام.میخوام اپلیدی بخرم لطفا مارک خوب معرفی کنید.و راضی بودین کلا ازش؟؟و قیمتش هم اگ اطلاع دارین بگین ممنون

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی درد داره

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.

اگر کم مو هستی بخر اگر پرمویی نخر

اگر خواستی بخری فیلیپس یا برون بخر

دردش اولش زیاده بعدش بی حس میشی

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔

https://www.digikala.com/product/dkp-1587875 

این ایپلیدی منه چند ساله دارمش خیلی خیلی خوبه

وای اون سری های فیس واشش خیلی به درد بخور نیست فک کنم مدلی داره که بدون اونام باشه

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن

منم مارک براون ده سال پیش خریدم اون موقع بهترین بود اما الان مدلای بهتری هم هست ولی در کل خیلی راضیم.درد هم داره مخصوصااگهاصلا استفاده نکرده باشی❤

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.

من ماه پیش برای خواهرم از کیش فیلیپس خریدم یک کارشو ۷۰۰تومن خیلی راضیه اینجا گرونتره 

درد شم زیاده باید بتونی تحمل کنی 

خواهرم قبلا براون داشت ولی میگه فیلیپس بهتره 

مال من براون هست ساده‌ترین مدلش برگردم عقب بهترشو می‌گیرم سال ۹۵ ۲۰۰ بود که قیمت زیادی محسوب نمیش ...

ممنون🌷

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍
اگر کم مو هستی بخر اگر پرمویی نخر اگر خواستی بخری فیلیپس یا برون بخر دردش اولش زیاده بعدش بی حس می ...

تقریبا میشه گفت کم مو...

ممنون🌷