2777
2789

سلام دوستان یه حاجت دارم که خیلی برام‌مهمه، خیلی براش تلاش کردم ، چله سوره حشر و ختم بسم الله رو ک از امروز شروع میشه برداستم به اضافه صلوات به نیت حضرت ام البنین و ذکر یا کاشف حضرت ابوالفضل (ع) ، الهی که خدا خودش برام بخواد و حاجت بگیرم 🙏🙏 

کسی از بین شما هست ک با این ختم ها حاجت گرفته باشه؟

خدا در درون من است ، متاسفم لطفا مرا ببخش متشکرم دوستت دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همین الان در حال ختم سوره حشر هستم و تموم نشده حاجتمو گرفتم شکر خدا

وای جدی خدا رو صد هزار بار سکر عزیزم ، الهی که منم‌حاجتم رو بگیرم تو همین چهل روز به حق عظمت خدا

الهی آمین عزیزم، من این ختم رو در درجه اول هدیه کردم به امیرالمومنین

مگر باید هدیه کرد به شخص خاصی ؟ من هدیه نکردم‌نمیدونستم

مگر باید هدیه کرد به شخص خاصی ؟ من هدیه نکردم‌نمیدونستم

نه عزیزم اجبار نیست، ولی اینجوری ختمی که برمیدارید متبرک به اسم ائمه میشه و ارزشش خیلی بیشتر میشه، اگر دوست داشتید هدیه کنید هر زمان میتونید نیت کنید.

نه عزیزم اجبار نیست، ولی اینجوری ختمی که برمیدارید متبرک به اسم ائمه میشه و ارزشش خیلی بیشتر میشه، ا ...

امروز روز دوم سوره حشره، میتونم هدیه کنم ؟ 

و اینکه یک بار اولش بگم هدیه به امیر المونین (ع) میکنم کافیه؟ 

امروز روز دوم سوره حشره، میتونم هدیه کنم ؟  و اینکه یک بار اولش بگم هدیه به امیر المونین (ع) م ...

بله چرا نشه، صاحب حشر امیرالمومنینه

بله یکبار کل ختم رو نیت کن هدیه به ایشون

بله چرا نشه، صاحب حشر امیرالمومنینه بله یکبار کل ختم رو نیت کن هدیه به ایشون

درسته ینی امروز که روز دوم هستم نیت کنم و از اول این‌۴۰ روز رو در نظر بگیرم ؟

درسته ینی امروز که روز دوم هستم نیت کنم و از اول این‌۴۰ روز رو در نظر بگیرم ؟

نه اصلا قطع نکن و ادامه بده ختمت رو، همون روز دوم درنظر بگیر

ولی نیت کن کل ختم 40روزه هدیه به امیرالمومنین، یعنی از دیروز تا آخرش

نه اصلا قطع نکن و ادامه بده ختمت رو، همون روز دوم درنظر بگیر ولی نیت کن کل ختم 40روزه هدیه به امیرا ...

اهان‌متوجه شدم کامل باشه حتما اینکارو میکنم خیلی ممنونم که گفتی دوستم من این رو یک‌نشونه از خدا میدونم ک اینجا این تاپیک رو زدم و شما اومدی و راهنمایی کردی ، چون من همیشه اینجا نمیام الان شاید سه ساله ک‌نیومدم البته تامیک ها رو میام میخونم ولی اینکه بخوام تاپیک بزنم همیشه نیست ممنونم گه گفتی، ینی حتما باید اینکار انجام  میشده به دلم افتاد ک صد درصد  نتیجه میگیرم‌انشالله