2777
2789
ارع ی پیرزنه ت بانک موقعی که خم میشه تا پولشو از رو زمین بردارع میگوزه  یکی از کارمندای بانک در ...

وجدانن چه اسمیه گزاشتی واسه خودت حالم بد شد😷😷😷😷😷

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه داماد سر سفره عقد که اتاق تو سکوت کامل بوده یکی ازش درمیره💨 همه میخندن از خجالت سرشو مینداز پایین نمیاره بالا.هرچی صداش میکنن جواب نمیده.تکونش میدن میبینن فوت کرده☹☹ 

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

بهترین و باحال ترین نوع مرگ فقط شهادته...❤

تیکر رسیدن ب آرزومه صلوات میفرستین..🥺❤به آرزوم نرسیدم خدا جونم واقعا چرا من ب خواستم نمیرسه ۵ ساله التماست میکنم .... هوای همرو داری جز من باشه دیگه هیچی ازت نمیخوام شاید دوسم نداری شاید میخوای باهات قطع ارتباط کنم باشه ..... اما قبلش واسه هرچی دادیو ندادی شکر🙂😞
ارع ی پیرزنه ت بانک موقعی که خم میشه تا پولشو از رو زمین بردارع میگوزه  یکی از کارمندای بانک در ...

عزرائیل چه مدل طنزی جونشو گرفته😓😁

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
شوخی 😐

نه بخدا.پسر دوست عموم بود.عموم هم تو جمع بوده.

یکی از اشناها خودکشی کرد اول گازو باز گذاشت خوابید بعد سردش شده فک کنم یادش رفته داره خودکشی میکنه بخاری روشن کرده منفجر شد و سوخت میپره حموم به جای اب سرد داغ و باز کرده طفلی شوهرم رفته بود عیادتش میگفت سرش اونقد بزرگ شده بوده بعد سه روز مرد با درد فراوون 

نتیجه میگیریم  به گوز کسی نخندیم    

ارع گوز=مرگ اطرافیان

کاربری جذاب لنتی و پوبون سابقم  ایرانی جماعت اگه وسط اروپا هم بره خونه بگیره دو تا بطری نوشابه پر آب میکنه میذاره گوشه توالت برا وقتایی که آب قطع میشه  رفتم تو اتاق پرو و یه لباسو زیر لباس خودم پوشیدمو خیلی عادی اومدم بیرون؛ می‌خواستم از مغازه برم بیرون که یارو گفت داداش خیلی خندیدیم، حالا اون کاپشنی رو که زیر تیشرتت پوشیدی درار بذار سر جاش   آلارم موبایل مناسب برای من نیست، باید یه اپلیکیشن نصب کنم که سَرِ زمانِ تعیین شده، بهم لگد بزنه  
واییی واقعا؟؟؟😳😳😦😦

بخدا راس میگم ت روزنامه هم بعدش چاپ میشع

کاربری جذاب لنتی و پوبون سابقم  ایرانی جماعت اگه وسط اروپا هم بره خونه بگیره دو تا بطری نوشابه پر آب میکنه میذاره گوشه توالت برا وقتایی که آب قطع میشه  رفتم تو اتاق پرو و یه لباسو زیر لباس خودم پوشیدمو خیلی عادی اومدم بیرون؛ می‌خواستم از مغازه برم بیرون که یارو گفت داداش خیلی خندیدیم، حالا اون کاپشنی رو که زیر تیشرتت پوشیدی درار بذار سر جاش   آلارم موبایل مناسب برای من نیست، باید یه اپلیکیشن نصب کنم که سَرِ زمانِ تعیین شده، بهم لگد بزنه  

دیدین تو خواب یهو از ی بلندی میوفتین و ضربان قلب بالا میره؟ امروز فهمیدم اونموقع آدم میمیره ولی مغز نمیتونه باورش کنه برا همین ی شوک به قلب میفرسه

خیلی جالب بود برام