2777
2789

سلام پسرم بعد واکسن چهار ماهگی تب کرد بردم دکتر تو بغلم بود وقتی گذاشتم رو تخت با حالت ترس از خواب پرید دکتر گفت احتمال تشنج داره برو بستری شو الان بیمارستان بستری شدم میگن باید ال پی بشه اما میترسم کسی تو اقوامش ال پی شده ؟؟؟؟ میگن تشنج کرده اما من میگم ترسید از خواب پرید تورو خدا کمکم کنید

از وقتی بستری شدم تب نداره و رو ۳۷ ثابته 

من خودم ال پی شدم تو ۲۵ سالگی .. علتش برای من افزایش مایع مغزی -نخاعی بود .. بدون بی حسی و بیهوشی همون تو اتاق خودم دکتر انجام داد .. آب از نخاعم کشیدن و با ی دستگاه همون موقع اندازه گرفتن تا مقدار اضافی مایع خارج شه .. 

البته همه ی اینا بعد از ی پروسه ی چندماهه صورت گرفت ..اولش دارو بهم دادن پایین نیومد ..بعد ام آر آی .. پریمتری ..عکس از عصب چشم و... و اینکه من سنم و علتش با بچه ی شما متفاوته .. چون سنش کمه پیش متخصص دیگه م ببرش که مطمئن شی .. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته همه ی اینا بعد از ی پروسه ی چندماهه صورت گرفت ..اولش دارو بهم دادن پایین نیومد ..بعد ام آر آی ...

ممنون که اومدی

از وقتی بستری شدم تب نداره اولین روز یکباره گفتن ال پی اما بچه من تشنج نکرده از خواب پریده میترسم به نخاع آسیب بزنن دارم دیونه میشم الان بیمارستانم صبح بابد بگیم بشه یا نه

خواهش میکنم عزیزم .. ان شالله که موردی نباشه و زود خوب شه .. اگه صلاح میدونین رضایت بدین مرخص شه پیش دوتا متخصص خوب ببرینش ببینین نظر اونام همینه .. سنش حساسه واقعا .. 

من خودم ال پی شدم تو ۲۵ سالگی .. علتش برای من افزایش مایع مغزی -نخاعی بود .. بدون بی حسی و بیهوشی هم ...

عزیم منم این مسئله رو دارم الان چند سالتونه؟

فقط یک بار تکرار شد؟

الان خوبید؟

عزیزم علائمتون چی بود ؟

ی من صبح که از خواب بیدار میشدم دوبینی وتاری دید داشتم فکر کردم چشام ضعیف شده رفتم چشم پزشک ، با تجربه ای بود از روی ورم عصب  چشم این  احتمال را داد و فرستادم متخصص مغز و اعصاب که دیدیدم بله تشخیصش درسته 

ممنون که اومدی از وقتی بستری شدم تب نداره اولین روز یکباره گفتن ال پی اما بچه من تشنج نکرده از خواب ...

ببین درجا بستری نمیکردی که ، از همون جا مستقیم پیش حداقل دوتا متخصص کودک دیگه می‌رفتی ببینی چی میگن تایید میکردن بعد بستریش میکردی

ام ار ای هم نوشت یا مستقیم گفت ال پی ؟

عکس از عصب چشم گرفت ، پریمتری انجام دادم ، آزمایش و ام آر آی برای مشخص شدن علتش انجام دادم که آخرم مشخص نشد چرا چنین اتفاقی افتاد

عکس از عصب چشم گرفت ، پریمتری انجام دادم ، آزمایش و ام آر آی برای مشخص شدن علتش انجام دادم که آخرم م ...

چون من زود متوجه شدم خیلی شدید نبود ی دوره یک ماهه بهم دارو داد دوباره چک کرد پایین نیومده بود ال پی کرد 

چون من زود متوجه شدم خیلی شدید نبود ی دوره یک ماهه بهم دارو داد دوباره چک کرد پایین نیومده بود ال پی ...

ممنون از جوابت فقط من ام ار ای دادم ولی داخلش چیزی مشخص نیس نمیدونم چیکار کنم