2777
2789
عنوان

حاجت دارها🌹💖+حمد میخونم براتون بیاید...

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 51 پست

سلام عزیزم

ممنونم ازتون

منم براتون سوره مریم میخونم... 

توروخدا دعا کنید پسر منم دوباره برگرده تو دلم و اینبار سالم بغلش کنم

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
سلام عزیزم ممنونم ازتون منم براتون سوره مریم میخونم...  توروخدا دعا کنید پسر منم دوباره برگر ...

ممنونم ازتون ان شاءالله ک حاجت رواشید

حاجت روایی همه دوستان

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول میکنید درخواستمو؟

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤
قبول میکنید درخواستمو؟

سلام خواهرجان 

اگر کاری دارید یا حرفی همینجا بگید 

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
سلام خواهرجان  اگر کاری دارید یا حرفی همینجا بگید

میترسم نی نی یار قطع کاربریم کنه اگه میشه قبول کنید🙏🙏اگه سوال بدی پرسیدم به نی نی یار بگو قطعم کنه

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤

برای منم حمدبخون

زندگی وقتی اونی میشه که ما میخوایم  که خودمون بسازیمش😇نه اینکه منتظر باشیم واسمون بسازن😊زندگیتوخودت بساز...امکان داره کسی دیگه بسازه اونی نباشه که تو میخوای😉
برای منم حمدبخون

🌹😊خوندم عزیزم 

حاجت روا شید شماهم من رو دعاکنید 

🌹😊خوندم عزیزم  حاجت روا شید شماهم من رو دعاکنید

ان شالله هرحاحتی دارین بهش برسین

زندگی وقتی اونی میشه که ما میخوایم  که خودمون بسازیمش😇نه اینکه منتظر باشیم واسمون بسازن😊زندگیتوخودت بساز...امکان داره کسی دیگه بسازه اونی نباشه که تو میخوای😉

چقد امضاتون اونجایی که نوشتی از آقا ابوالفضل همسر باتقوا نصیبت شده خوشحال شدم برات

منم خیییلی بهشون توسل کردم اما حاجت نگرفتم 

همسرم کاملا برعکس دعاهام شده 

چندساله به بهونه ادامه تحصیل از ایران رفت و برنگشت 

نه با نصیحت نه با محبت نه با دعوا نه با پادرمیونی با هیچی درست نشد 

چقد نذر و نیاز کردم 

نمیدونم حکمت خدا چیه 

دو روز پیش پیام داد یا توافقی جدا میشی یا ما با زور دادگاه جدا میشیم 😭

من اگه برم درخواست طلاق بدم دو سوته جدا میشیم چون ایشون ایران نیست 

پاهام میلرزه برم دادگاه 

لطفا از ته دلت برام دعا کن یه معجزه ای بشه یه فرجی بشه 

همسرم منو بخواد

اگه جدا بشم میشه برای دومین بار که مطلقه میشم و خیلی پروسه سختیه طلاق 

نمیدونم چجوری به بقیه توضیح بدم من مقصر نبودم 

خیلی سخته خیلی استرس دارم

خیلی محتاج دعام 

خوندم عزيزم

يه اشتباه زرد يه انتخاب سخت پاییز روی میز صبحانه روی تخت بوسیدن تو با تلخیدن عسل دلتگ تو شدن در واپسین بغل تو سایه‌ی تنت تو شرم پیرهنت بی فکرِ معجزه تسليم رفتنت...  تو سردی لبات با گریه با غمت تا عاشقت شدم از دست دادمت .... ای چشم های سرخ ای صورت کبود این دوست داشتن از دوستیم نبود با فصل زردی از گلهای دامنت یک شهر قبل من.. از یاد بردنت..